Ana svaka cast na twekanju...kokolo ,kokolo moj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ana svaka cast na twekanju...kokolo ,kokolo moj
Sta jos cekas, jesi zagrijao auto...Ana svaka cast na twekanju...kokolo ,kokolo moj
Sig, reci joj ti. Bolje ga poznajestko je Ventura?
Moj buduci deckotko je Ventura?
Pratim te na insta, fora fotkeevo zaljubljeni u mene čekaju me u redu u Rijeci hehe
Cim stignes u ri..javit ce se ovi iz zgevo zaljubljeni u mene čekaju me u redu u Rijeci hehe
hvalaPratim te na insta, fora fotke
Ovi naši forumaši vole hard to get cure. Osobno mi je draže da me žene vole zbog mog novčanika.Darac jel vidis ti ovo ana dosla a ovih kvazi jebaca nigdje...
Zakaj? Zato kaj ih se kasnije lakse rijesis ili?Ovi naši forumaši vole hard to get cure. Osobno mi je draže da me žene vole zbog mog novčanika.
Meni to zvuci kao neki fetis, npr ovi na ljubavnom koji traze kome ce predati pola placeZakaj? Zato kaj ih se kasnije lakse rijesis ili?
Ne plaćam žene za seks. Platim ih da odu poslije.Zakaj? Zato kaj ih se kasnije lakse rijesis ili?
Igrač ...lomiš srca ženama i zavodiš ihNe plaćam žene za seks. Platim ih da odu poslije.
Nikada namjernoIgrač ...lomiš srca ženama i zavodiš ih
Al kad nades osobu do koje ti je stvarno stalo neces htjet da gleda samo novcanik.. Zivot je prevrtljiv, pare dodu i prodjuNikada namjerno
Mislim da znam svaku kojoj sam slomio srce, ali to ti je život. Meni je srce u ovom trenutku slomljeno, nije to ništa novo.možda ti ni neznaš a nekoj si slomio srce
Meni je danas srce slomljeno .Igrač ...lomiš srca ženama i zavodiš ih
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|