CyberPunk
New member
Mozedaruvar garesnica ko zeli kontakt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozedaruvar garesnica ko zeli kontakt
Daj daj dajdaruvar garesnica ko zeli kontakt
Daj brojdaruvar garesnica ko zeli kontakt
Sigurno si bio "pristojan"Javila se i kaže da sam dobio krivi broj.
Pa normalno da sam bio pristojan, rekla je da mi je netko dao krivi broj.Sigurno si bio "pristojan"
Mene to isto jako zanimaIma li uopšte šta u vipž za kresnut
biče uskoro sigurnojel bio tko vec kod dame is oglasa?Vatrena Marina🔥
24 godine, Velika Gorica nudim najbolji vrući chat i masažu, šaljem videe, slike, najsexy poruke i volim sve fetiše,…www.oglasnik.hr
imao sam kontakt preko Whatsappa ali nisam jos stigao dogovorit susret.
Zasad jos nije nista o bonovima pisala ili nekim placanjima unaprijed.
Mučka, piše da je u Varaždinu, lažnjakbiče uskoro sigurno
Poslala mi live-lokaciju preko whatsappa gdje treba da dodem. Hoce samo kune, ne prima eure.jel bio tko vec kod dame is oglasa?Vatrena Marina🔥
24 godine, Velika Gorica nudim najbolji vrući chat i masažu, šaljem videe, slike, najsexy poruke i volim sve fetiše,…www.oglasnik.hr
imao sam kontakt preko Whatsappa ali nisam jos stigao dogovorit susret.
Zasad jos nije nista o bonovima pisala ili nekim placanjima unaprijed.
Javi ako si uspio, i ja imam dost km za potegnutPoslala mi live-lokaciju preko whatsappa gdje treba da dodem. Hoce samo kune, ne prima eure.
Neda mi se prevalit put do Virovitice ako je mozda ipak prevara.
Prodaj ti njoj lažnjaka, reci joj da si na adresi koju ti je dala pa da vidiš što ti bude rekla. Tako sam ja isto potegnuo prije pola godine iz Bjelovara za Viroviticu kada sam došao na adresu kaže mi da kupim bon.Poslala mi live-lokaciju preko whatsappa gdje treba da dodem. Hoce samo kune, ne prima eure.
Neda mi se prevalit put do Virovitice ako je mozda ipak prevara.
Laznjak apsolutni nema tam nikoga ja je ceko 3 sata nije se vise javila!!!!!? Tak da ne gubite vrijemeProdaj ti njoj lažnjaka, reci joj da si na adresi koju ti je dala pa da vidiš što ti bude rekla. Tako sam ja isto potegnuo prije pola godine iz Bjelovara za Viroviticu kada sam došao na adresu kaže mi da kupim bon.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|