Nepopravljivost1992
Active member
Viroviticko- podravska zupanija mrtva a ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto posto , nula , ko u sahari vode , ak neko zna nek javi , dobi i on naknadu , godine i izgled nebitni, pa ni cijenaViroviticko- podravska zupanija mrtva a ?
Zna mix123 jednu od 18 godina ali zauzvrat trazi broj od neke iz zagreba il koprivnice prelistaj malo unazad forumsto posto , nula , ko u sahari vode , ak neko zna nek javi , dobi i on naknadu , godine i izgled nebitni, pa ni cijena
hm , da imam broj nebi tražio ovdje , jeste ofarbali jajaZna mix123 jednu od 18 godina ali zauzvrat trazi broj od neke iz zagreba il koprivnice prelistaj malo unazad forum
da bokte...mislim platim i za broj ako treba, a ne da sad moram prvo naci druge brojeve iz gradova u kojima ne zivim gdje je nestala kolegijalnost?hm , da imam broj nebi tražio ovdje , jeste ofarbali jaja
imam ja jedu extra u zg.Imam ja jednu klinku od 18 godina iz virovitice ali dajem samo za isto tako kontakt od neke iz zagreba ili koprivnice
ne puši više udala seA ima netko kontakt od te sto pusi po autima iz pitomace ??
Mwni je trazila unaprijedLucija-Erotske masaže
Bok ja sam Lucija, imam 27 godina, dolazim iz Zagreba, ali trenutno živim u Virovitici. U Vurovitici imam svoj privatni…www.oglasnik.hr
Pričao s njom ili tko je već iza tog broja, whatsappom, plaćanje u cashu, malo "okoliša" oko pisanja da može i sex, napisala mi je sve vrste masaža, pola sata 500kn, sat vremena 800, keš na licu mjesta tako da je to dosta pozitivno i možda ipak nije klasična prevara bonom.
Idući tjedan ću prolazit kroz Vt pa ako netko do onda nebude isprobao, javim
danas bio u ulici Berek u VT desetak kuča u slijepoj ulici , svi sve poznaju , kada su ugledali nepoznato vozilo u ulici svi izašli na kapiju i radoznalo promatraju.Lucija-Erotske masaže
Bok ja sam Lucija, imam 27 godina, dolazim iz Zagreba, ali trenutno živim u Virovitici. U Vurovitici imam svoj privatni…www.oglasnik.hr
Pričao s njom ili tko je već iza tog broja, whatsappom, plaćanje u cashu, malo "okoliša" oko pisanja da može i sex, napisala mi je sve vrste masaža, pola sata 500kn, sat vremena 800, keš na licu mjesta tako da je to dosta pozitivno i možda ipak nije klasična prevara bonom.
Idući tjedan ću prolazit kroz Vt pa ako netko do onda nebude isprobao, javim
Jesi ju nasaodanas bio u ulici Berek u VT desetak kuča u slijepoj ulici , svi sve poznaju , kada su ugledali nepoznato vozilo u ulici svi izašli na kapiju i radoznalo promatraju.
Takova ulica nepostoji u Virovitici.Jesi ju nasao
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|