doggylover8696
Active member
Ne razumijem kak to "oni" misle da ljudi nasjedaju, napiše mi keš na ruke kad dođem, a onda bi ranije napisala da joj uplatim ?
Znači još jedna prevara u nizu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laže, kada dođeš na lokaciju traži uplati, tako je i mene zaribala.Napisala mi je keš, na licu mjesta, unaprijed sigurno neće dobit ni kune
Meni rekla 500 pola sata, došao u Viroviticu iz Bjelovara, zovem neće se javiti, pošalje mi poruku da prvo uplatim na račun. Normalno da nisam.Ne razumijem kak to "oni" misle da ljudi nasjedaju, napiše mi keš na ruke kad dođem, a onda bi ranije napisala da joj uplatim ?
Može broj?Ko oce broj i adresu javite se porukom ili na mail, provjereno centar Vtc dogovor samo preko wap
Moze brojKo oce broj i adresu javite se porukom ili na mail, provjereno centar Vtc dogovor samo preko wap
Ko oce broj i adresu javite se porukom ili na mail, provjereno centar Vtc dogovor samo preko wap
Može broj?Ko oce broj i adresu javite se porukom ili na mail, provjereno centar Vtc dogovor samo preko wap
Može broj?
Može brojMože broj?
bili u đurđevcu a ne u vtcNekada je bio jedan par u Vtc ..
Serenity na smokvi .
Dal su jos aktivni ne znam ..ipak je to proslo vec 10g.
A jebate ..valjda znam gdje sam bil ...bili u đurđevcu a ne u vtc
tužna vijest- djevojka je jučer umrlaA ima netko kontakt od te sto pusi po autima iz pitomace ??
Koja tooo??tužna vijest- djevojka je jučer umrla
Iz pitomaceKoja tooo??
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|