Pa kad su ti ga odrezaliZanimaju me iskrena misljenja: moj je 17,5cm obrezan. Nekada bas nisam siguran da je dovoljno velik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kad su ti ga odrezaliZanimaju me iskrena misljenja: moj je 17,5cm obrezan. Nekada bas nisam siguran da je dovoljno velik.
Iznad prosjeka ti je,ali nije velik da mozes kazati da imas kurcinuZanimaju me iskrena misljenja: moj je 17,5cm obrezan. Nekada bas nisam siguran da je dovoljno velik.
pa cak i moze kazati da ima jer je daleko veci od prosjekaIznad prosjeka ti je,ali nije velik da mozes kazati da imas kurcinu
Majstore pa nije plastelin i glina pa da nesto oblikujes...takva je kakva je, nema to veze s tvojim kurcem...imas zena koje su nakon godina sexa i dalje uske, a neke ni na pocetku nisu tolikoIstina najbolje je usku pickicu oblikovati po svojem kurcu, pogotovo ako imas velikog tvoja je za stalno kad je rasiris za druge
Ajde majstore provaj jebat nakon sto picku razvali neko s vecim i sirim od tebe!Majstore pa nije plastelin i glina pa da nesto oblikujes...takva je kakva je, nema to veze s tvojim kurcem...imas zena koje su nakon godina sexa i dalje uske, a neke ni na pocetku nisu toliko
Nemoguce da se tom logikom vodis...znaci po tvom nakon sto rodi ne bi vise niko mogao jebavat jer koliki god da ti je puno je manji od djeteta....dakle imas zene koje su prirodno uze ili sire isto kao sto i mi neki imamo veci neki manji....ne mozes ti tu nista razvalitAjde majstore provaj jebat nakon sto picku razvali neko s vecim i sirim od tebe!
Jao slatkisu to kad cujem od tebe a vidim koliki ti je tek tada znam da sam dobro obdaren :*pa cak i moze kazati da ima jer je daleko veci od prosjeka
Ma nemas pojma, vidio bi da tvoju malu izbusim sta je toNisam ovo ja izmislio nego neko malo pametniji od nas dvojice
There are many myths about the effect of penetrative sex on the female body. According to Planned Parenthood, there is no evidence that sex causes a loosening of the vagina over time.
The vagina is temporarily more open before, during, and after sex. This is similar to the mouth stretching to yawn or eat, then returning to its usual shape.
Oko 23
I ja sam nesto slicno cuo. Uglavnom zenama je bitnija debljina od duljine.Moj je 14-15 u erekciji i nije mi jasno dal je mali,srednji . Jednom ja pitao jednu maserku šta misli o mome jer masa njih piše da im je 20+ . Samo se nasmijala i rekla mi da večina laže,da je moja veličina OK
Tješi se samoPo mom misljenju zenama najvise pasu kite od 12 do 16 cm sto je srednja velicina pod meni, pod uvjetom da ima debljinu. Manji im ne pasu jer ih ni ne osjete, a veliki ih bole.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|