Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda to više govori o tebi. Jbt ako si s nekim i nisi u stanju reći iskreno što tebi ali što njemu odgovara u sexu onda stvarno niste ni zakurac
Wtf pametnjakovic... Vidjela bi tebe, da te razvali od 22cm!apsolutna definicija kad neko nije ni za kurac indeed
Pa curo, jel jedes ti ista ??Ja sam svoje rekla, ali dzaba, kad ne odgovara! I ne moras me vredjati i ponizavati, jer eto jadna ja nisam znala sta cu sa 22 cm! Toliki na mojih 41 kg tijela mi i ne treba
Nije velik, al je tanak15-16 cm dovoljno ali da je deblji,šta če mi i da ima 25 cm ako je ko hrenovka...
Pa kako nisi mogla? Nema to veze s kilazom. Znam curu koja je 160 i primala je 24 cm bez greskeWtf pametnjakovic... Vidjela bi tebe, da te razvali od 22cm!
Sa mojom fizickom gradjom, umro bi sigurno!
Naravno da jedem, a i zdrava potpuno, skoro bila na sistematskom!Pa curo, jel jedes ti ista ??
Nisam imao namjeru vrijeđati, samo mislim da se uglavnom ozbiljnim i otvorenim razgovorom sve seksualne nedoumice pa i određeni problemi sa dimenzijama mogu iskompenzirati. Međutim istina ako si baš tako sitna i male mace pa neka on zamota ručnik od korijena i stvar riješena....Ja sam svoje rekla, ali dzaba, kad ne odgovara! I ne moras me vredjati i ponizavati, jer eto jadna ja nisam znala sta cu sa 22 cm! Toliki na mojih 41 kg tijela mi i ne treba
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|