Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svake godine bolje visi nego sto je nekad stajaoNema tu brale povecanja, toliki ti je koliki ti je. Sa godinama se smanjuje i to je to, zato usavrsi tehniku i jebi dok si mlad!
Dobro si im reklaJadni ti kurčevi s vama, ne slušaju vas niš.
Bull meni sve ovo zvuči kao da se zajebavaš?, ali ako nije vic, onda ti ja jedino mogu dobronamjerno savjetovat da se raziđete na vrijeme, jer budi siguran da će ona sebi tog velikog priuštit sa strane kad god joj je prilika, i to vjerovatno kod tog istog vlasnika kite od 25cm budući da se već znaju pa nema potrebe da gubi vrijeme tražeći dalje nasumično nekog s velikim, a to možeš biti siguran iz razloga jer ti ona jasno daje do znanja da imaš malog za nju i njene potrebe. Da je ispravna i da te voli, ne bi ti to nikada dala do znanja.Da probala je 25 cm i sad zeli jos
Nasli smo rjesenjeBull meni sve ovo zvuči kao da se zajebavaš?, ali ako nije vic, onda ti ja jedino mogu dobronamjerno savjetovat da se raziđete na vrijeme, jer budi siguran da će ona sebi tog velikog priuštit sa strane kad god joj je prilika, i to vjerovatno kod tog istog vlasnika kite od 25cm budući da se već znaju pa nema potrebe da gubi vrijeme tražeći dalje nasumično nekog s velikim, a to možeš biti siguran iz razloga jer ti ona jasno daje do znanja da imaš malog za nju i njene potrebe. Da je ispravna i da te voli, ne bi ti to nikada dala do znanja.
pa jel dosta ovog spama, gdje su admini?Očekuje vas ogromna kolekcija privatnog sadržaja!
Nakon registracije u to se možete uvjeriti sami! Ne morate ništa platiti!
Očekuje vas ogromna kolekcija privatnog sadržaja!
Nakon registracije u to se možete uvjeriti sami! Ne morate ništa platiti!
Tako jeeOd 18 pa nadalje je veliki... Po mom skromnom misljenju.
Ja sam glasala vise puta za ne manji od 7 cm u erekciji... A mislim molim te ko ima 7 cm u erekciji... Pa to je za strucno lice da pregleda jbt...
Sisata i guzata jesi li za konkretnu akcijuOd 18 pa nadalje je veliki... Po mom skromnom misljenju.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|