ryzen100
Well-known member
tješi se, to je samo poslovica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tješi se, to je samo poslovica
Narodna mudrost.tješi se, to je samo poslovica
a koliko je to stvarno veliki ?Cura i ja trazimo nekog sa stvarno velikim
23 , obujma 1620 nadalje, debeč
pa ja većinu vrimena penetriram s cca polovicom, a tako i oral dobivam;šta i nije nekad fora za meneU mog muza tocno 12cm.
Da budem iskrena meni je ovo taman,moze mi i u guzu i u picu,a moze sve i usta statipa ja većinu vrimena penetriram s cca polovicom, a tako i oral dobivam;šta i nije nekad fora za mene
yup , ja maštam o deeptroughtu od srednjoškolskih danaDa budem iskrena meni je ovo taman,moze mi i u guzu i u picu,a moze sve i usta stati
Danas je sve lakse i drugacije pa tako se i maste brzo mogu ispunit i probati,svi smo perverzni,samo sto to netko prizna,a netko suti,ja sam iskrena,ionako ovdje tipkamo anonimno.yup , ja maštam o deeptroughtu od srednjoškolskih dana
A gle, od nekog tko to jako voli, nije uvijek do volje i želje, pa niti do dužine. Nekad je zbog širine anatomski neizvedivo.yup , ja maštam o deeptroughtu od srednjoškolskih dana
Je li?
A gle, od nekog tko to jako voli, nije uvijek do volje i želje, pa niti do dužine. Nekad je zbog širine anatomski neizvedivo.
Ne bih vjerovala da nisam doživjela jednom, frustrirajuce je kad ni teoretski ne možeš progurati dalje od uvule, nakon 100 pokušaja, varijacija na temu poza, kutova...
Very nice, ali to nije preširoko i nema baš razloga da pola ostane vani.znan sve ...
Da, mislin da je 16 ustvari idealan obujam al duljina malo iznad poželjne..Very nice, ali to nije preširoko i nema baš razloga da pola ostane vani.
(Ne nudim se, samo ti držim fige da nađeš nekog i da se lijepo zabavite. )
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|