laburnumSt
Active member
Molim lepo, ja sam dama i nemam kurac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za razliku od @IIIPPP koji glumi da je žena.Molim lepo, ja sam dama i nemam kurac.
Besmisleno!Za razliku od @IIIPPP koji glumi da je žena.
Apsolutna istina, pametno zboriš.Pa to je moderno danas, jucer muško, danas žendko
Zaista glupoApsolutna istina, pametno zboriš.
Ajde dokazi, poslikaj si nesto da se vidi da si zena (dekolte npr) i napisi na papiric nadimak i datum. Napravis si reklamu usput.Zaista glupo
Ako ste videli mi smo par...a ja koristim forum malo vise od njega.Ali za nekog je ovo misaona imenica da razume.A nekkm je zao sto mu je mali....takav je zivot!!!
Sad ce ti biti pun inbox, sretnoAjmo, kurce na sunce!
Ustalom pokazi se gola kak ozgledas, moze bez face. Jbg pa to ti nije nis...Ajde dokazi, poslikaj si nesto da se vidi da si zena (dekolte npr) i napisi na papiric nadimak i datum. Napravis si reklamu usput.
Je pa da mi se rugas jer mi je maliAjmo, kurce na sunce!
Evo odmahUstalom pokazi se gola kak ozgledas, moze bez face. Jbg pa to ti nije nis...
Nisu pak muškarci toliko hrabri, a i ne dijele ih badava.Sad ce ti biti pun inbox, sretno
samo pričanoma pusti ih seru kvake
šta češ moramo se tešit.......kaže jedan s malim
ako se nediže nije do žene. rđavom kurcu i dlake smetaju !Često na forumu,većina vas,spominje izraz "nije uska".
Nisam pročitala da je ijedna dama spomenula i žalila se na male penise i mlake erekcije ,a mogle bi .
Naravno , za mlake erekcije su uvijek krive žene, a ja sam još jedna sa razlohanom.....
Amen!ako se nediže nije do žene. rđavom kurcu i dlake smetaju !
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|