Škorpion82
Active member
Ti niš ne osjetiš a njemu puno značiU mog muza tocno 12cm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti niš ne osjetiš a njemu puno značiU mog muza tocno 12cm.
Ha ha ha to ti samo mislisNajjaci su mi ovi sta stave u oglas da su obdareni i da traze zensku...pa da dobro jebu ne bi im trebao oglas,dolazile bi one i same.Ti niš ne osjetiš a njemu puno znači
To je samo šala, to se tako kaže. nemoj shvatiti ozbiljnoHa ha ha to ti samo mislisNajjaci su mi ovi sta stave u oglas da su obdareni i da traze zensku...pa da dobro jebu ne bi im trebao oglas,dolazile bi one i same.
Ma znam da je sala,zato sam i stavila smajlica,nego sam mislila na ove sto su kao obdareni,a traze zenu preko oglasa.To je samo šala, to se tako kaže. nemoj shvatiti ozbiljno
Ovisi koga pitaš.Da, mislin da je 16 ustvari idealan obujam al duljina malo iznad poželjne..
Zato jer im bude problem naći ženu koja zna kaj bi s njim. Ako ti je s 12 dobro i dovoljno, 24 ne bi bilo toliko zabavno i može biti nekima bolno.Ma znam da je sala,zato sam i stavila smajlica,nego sam mislila na ove sto su kao obdareni,a traze zenu preko oglasa.
Moguce,ja iskreno volim manje,veliki mi nisu nesto.Zato jer im bude problem naći ženu koja zna kaj bi s njim. Ako ti je s 12 dobro i dovoljno, 24 ne bi bilo toliko zabavno i može biti nekima bolno.
To je kao kad žena s velikim sisama ide kupiti košulju pa izgubi živce dok nađe neku kojoj se gumbi ne razvale na tom dijelu.
Koliko sam čuo od većine žena, velika većina ne voli prevelike.Moguce,ja iskreno volim manje,veliki mi nisu nesto.
Pozz, nezz ima li ihIma li ovdje onih sa mnjim penisima ili mikropenisima koji su za razmjenu iskustava?
Mogu se uključiti i žene da čujemo njihova mišljenja i komentiranja
U erekciji 19,5Pozz, nezz ima li ih
veličina kod večinom žena i ne igra neku uloguDa budem iskrena meni je ovo taman,moze mi i u guzu i u picu,a moze sve i usta stati
Jel ih bilo još velikih , npr. iznad 22 i nakon tog prvog kapitalcaOvisi koga pitaš.
Imam frendicu kojoj je sve iznad 10 cm preveliko.
Moj prvi je imao 25, trenutak nakon prekida kad sam shvatila da to nije bas učestalo je bio malo ughhh.
S godinama shvatiš da je važnije poklapanje psihopatologija nego veličina ili tehnika.
Sta mislis o momGdje ste hebaci od 20+????
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|