VARAŽDINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Kad sam ja to tebe tražio besplatni broj lažove? Ti nisi bio u stanju napraviti screenshoot razgovora sa njom kojim bi dokazao da imaš njen broj, a mene si tražio da ti napravim screenshoot svojih bankovnih podataka.
Kad pises takve gluposti to uvjeravaš sebe da je istina ili druge? 🤣
Ha ha ha kaj je seratoru Miki nejde biznis, nedaju se ljudi varati ha!? Koje si ti govno od čovjeka tu ljudima krades lovu, ti si dno dna! Gamad koju treba zgaziti
Odvedem te uzivo za 200e kod cure, prihvacas ponudu?

Kad pises takve gluposti to uvjeravaš sebe da je istina ili druge? 🤣

Odvedem te uzivo za 200e kod cure, prihvacas ponudu?

qHXO4eu.jpeg

Evo neka sada svi vide da si tražio da ti napravim screenshoot od bankovnih podataka

Ajd ne seri milojko dao sam ti tu ponudu na telegramu, curi 200 a tebi ne 40 nego 50 EU sam ti davao al ne ti serator si htio 40 unaprijed. Nemoj tu bajke pricati, govno si od čovjeka, lazov smece djubre
Tko si ti da radia ponudu meni? Jel imam ja broj ili ti? Ako ti je odgovara moja razmjena onda ne dosađuj i ne jadikuj. Tražiš broj sam od cura a ne od mene. Pitaj bilokoga ovdje dal ce se nalaziti uzivo a nekim radi razmjene borjeva, nece... a razlog tome je anonimnost koju ti uopce ne razumijes.
Fotkaj da vidim jel imas, scren shot napravi. Što je to? Screnshoot čega? lažove.
Nisi pokazao cijeli razgovor pa izmišljas da sam te trazio aircas podatke pa sad vec bankove podatke. Da imas malo zdravog razuma, shvatio bi da sam te trazio da fotkas Aircash aplikaciju, jel ju imas ili nemas. Također sam te trazio jel razumijes kako Aircash funkcionira. Jer nekima nije jasno pa je lakše kroz fotke objasniti. Valjda si dovoljno zreo bez obzira sto si starček da shvatis koji se podatci ne šalju nepoznatim osoba. A ja te nigdje nisam tražio bankovne ili neke druge podatke. A ti ako si dovoljno munjen da šalješ to nekome tvoj problem. Stvarno ti je loš i jadan pokušaj da o nekome stvaràš lošu sliku samo iz razloga jer nisi dobio broj besplatno.

Tko si ti da radia ponudu meni? Jel imam ja broj ili ti? Ako ti je odgovara moja razmjena onda ne dosađuj i ne jadikuj. Tražiš broj sam od cura a ne od mene. Pitaj bilokoga ovdje dal ce se nalaziti uzivo a nekim radi razmjene borjeva, nece... a razlog tome je anonimnost koju ti uopce ne razumijes.

Nisi pokazao cijeli razgovor pa izmišljas da sam te trazio aircas podatke pa sad vec bankove podatke. Da imas malo zdravog razuma, shvatio bi da sam te trazio da fotkas Aircash aplikaciju, jel ju imas ili nemas. Također sam te trazio jel razumijes kako Aircash funkcionira. Jer nekima nije jasno pa je lakše kroz fotke objasniti. Valjda si dovoljno zreo bez obzira sto si starček da shvatis koji se podatci ne šalju nepoznatim osoba. A ja te nigdje nisam tražio bankovne ili neke druge podatke. A ti ako si dovoljno munjen da šalješ to nekome tvoj problem. Stvarno ti je loš i jadan pokušaj da o nekome stvaràš lošu sliku samo iz razloga jer nisi dobio broj besplatno.
Ajd ne seri, ti si obični jadni kradljivac, vlastitu mater bi prodao za 40eu. Koji si ti govnar,kakva anonimnost, ako dam 40eu onda sam anoniman a ako nedam onda nisam!!! Daj morat se vise u svojim lažima, lazljivo zicarsko smrdljivo govno si i tocka

Pa neces dobiti broj unaprijed. Traži dalje. Vrlo jednostavno
A ti si stari poštenjak pa tebi moze lova unaprijed, ajd ne seri vise ,bolje da te stara istresla u septicku nego sto je tebe kopile rodila! Rekao si da si dobar sa curom, rekao sam ok ,dog curu ona dobi 200 a za tebe joj dam 50??? Dal' je anonimno,je! Al ne ti djubre hoces unaprijed! Tak da ne seri vise govnaru lazljivi smrdljivi

A ti si stari poštenjak pa tebi moze lova unaprijed, ajd ne seri vise ,bolje da te stara istresla u septicku nego sto je tebe kopile rodila! Rekao si da si dobar sa curom, rekao sam ok ,dog curu ona dobi 200 a za tebe joj dam 50??? Dal' je anonimno,je! Al ne ti djubre hoces unaprijed! Tak da ne seri vise govnaru lazljivi smrdljivi
Tko ce tebi vjerovati da ces išta poslati nakon druženja s curom? Smješan si

Zašto bi netko tebi trebao fotkati koje aplikacije on ima na mobitelu? Samo se sve dublje i dublje zakopavaš u svojim lažima govnaru. Prvo lažeš da sam te tražio broj besplatno, što je obična smrdljiva laž. Tražio sam da dokažeš da uopće imaš broj, mogao si fotkati i sakriti broj, ali ni to nisi bio u stanju napraviti, tako da je jedini zdravorazumski zaključak da si obični prevarant i govno.

Zašto bi netko tebi trebao fotkati koje aplikacije on ima na mobitelu? Samo se sve dublje i dublje zakopavaš u svojim lažima govnaru. Prvo lažeš da sam te tražio broj besplatno, što je obična smrdljiva laž. Tražio sam da dokažeš da uopće imaš broj, mogao si fotkati i sakriti broj, ali ni to nisi bio u stanju napraviti, tako da je jedini zdravorazumski zaključak da si obični prevarant i govno.
Pa mogu ti fotkati razgovor? I sta ti to znaci? Reko sam ti ako si sposoban trazi brojeve sam mene ostavi na miru.

Dečki,a jel morate javno raspravljati ko je u pravu u vrijeđati se....za to imate privatne poruke i trolate ionako bezvrijednu grupu....hvala

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh