Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javi seIma netko da prodaje kamagru i te stvari
Ja bi se javio al si ogranicio profil pa ti se nemoze poslat poruka u inboxJavi se
ImaIma neki decko do 25 godina iz vz ili okolice za druzenje s parom?
Ne mogu jer je ogranicen profilJavi se
Mi smo već surađivali....Ima netko da prodaje kamagru i te stvari
jel bikson vec d*ka na tvoje slike?
Zena i ja smo se do sad nasli s 3 decka koja smo upoznali tu na ljubavnom.a to sto si ti nama naporan,gadljiv i ljigav ne znaci da se ne nalazimo s nikim.jel bikson vec d*ka na tvoje slike?
Zašto si mene otkantao onda? Ja sam fino pojeo večeru u Castelumu kad smo se trebali naći a ti se od tad ne javljaš....Zena i ja smo se do sad nasli s 3 decka koja smo upoznali tu na ljubavnom.a to sto si ti nama naporan,gadljiv i ljigav ne znaci da se ne nalazimo s nikim.
????Zašto si mene otkantao onda? Ja sam fino pojeo večeru u Castelumu kad smo se trebali naći a ti se od tad ne javljaš....
Jbt.. ja ti naporan, gadljiv i ljigav.. a nikad me vidio nisi. Čim se spomene nešto konkretno, pretvaraš se u duha.Zena i ja smo se do sad nasli s 3 decka koja smo upoznali tu na ljubavnom.a to sto si ti nama naporan,gadljiv i ljigav ne znaci da se ne nalazimo s nikim.
Zasto ne priznas da sam ti pusio kitu i jebao te u debeli,dlakavi supak??Jbt.. ja ti naporan, gadljiv i ljigav.. a nikad me vidio nisi. Čim se spomene nešto konkretno, pretvaraš se u duha.
Ova tri decka su vjerojatno bili u tvojim snovima ili su od onih koji vole da im posisaš kitu.
jer se to dogodilo samo u tvojim snovima?Zasto ne priznas da sam ti pusio kitu i jebao te u debeli,dlakavi supak??
Zasto te sad sram priznati kako nam je lijepo bilojer se to dogodilo samo u tvojim snovima?
Eto ljudi, tko je zainteresiran, (de)bixon mu je na usluzi![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|