Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj pogledaj telegram!Imam kontakt od cure 22god iz vz.. i nek se javljaju kome nije problem lova jer cura trazi malo vise od ocekivanog
To vam je lazov i kradljivac, ne nasjedajte, nema nikakav br samo vam zeli ukrasti 40eu! Takvu gamad treba zgazitiDaj pogledaj telegram!
Nema ga nigdje koliko vidimIma tko video što je isplivao od nekih poznatih Međimurca?
Napravi screenshoot razgovora sa njom gdje ona dozvoljava da ti slobodno prodaješ njen broj za 40 eura. Evo ti samo jedan od primjera.Kako ti nek dokazem bez da ti dam broj? Pojasni!
Ako se zadrži do sljedećeg tjedna ja ću probati. Već sam jednom pokušao dogovorit s njom nešto ali nisam mogao zbog drugih obveza.Pozdrav. Ovaj profil svako malo aktivan u Varaždinu. Jel tko bio ili probao dogovoriti?
MožeImam broj od malo punije cure 37 god okolica kc, javite se u inbox koga zanima
I? Koliko para si do sad uzeo naivcima?
Vidi koliko si glup i nepismen da postavljas pitanje krvoj osobi. Pitanje je vjerojatno namjenjeno meni a Plocica trazi broj. Izađi van iz svojih zadrtih okviraI? Koliko para si do sad uzeo naivcima?
Pa dobro.. onda sad pitam tebe isto pitanje.Vidi koliko si glup i nepismen da postavljas pitanje krvoj osobi. Pitanje je vjerojatno namjenjeno meni a Plocica trazi broj. Izađi van iz svojih zadrtih okvira![]()
Još nisi dao nijedan dokaz da imaš broj.Vidi koliko si glup i nepismen da postavljas pitanje krvoj osobi. Pitanje je vjerojatno namjenjeno meni a Plocica trazi broj. Izađi van iz svojih zadrtih okvira![]()
Ajd ne nasjedajte, taj Miki je serator, djubre zicarsko kradljivo, takvu gamad ko on treba jednostavno zgazitiJoš nisi dao nijedan dokaz da imaš broj.
Znam ja da je on smrad, ali to znog novih ljudi treba uvijek ponavljati. Trebalo bi na svakoj stranici bar jednom napisati da se radi o prevarantu.Ajd ne nasjedajte, taj Miki je serator, djubre zicarsko kradljivo, takvu gamad ko on treba jednostavno zgaziti
Tko si ti da se tebi treba pravdati? Ja broj imam a to sto tebe ne znaima tvoj problem. Idi trazi sam. Ocito si dovoljno sposoban da si sredis neku picku. A ako nisi šuti i gledaj kako drugi jebu dok ti cmizdriš za besplatan broj. Naucite se kulture, ti prvi a i svi ostali koji vrijeđaju u prazno s velikim predrasudama. PozdravJoš nisi dao nijedan dokaz da imaš broj.
Kad sam ja to tebe tražio besplatni broj lažove? Ti nisi bio u stanju napraviti screenshoot razgovora sa njom kojim bi dokazao da imaš njen broj, a mene si tražio da ti napravim screenshoot svojih bankovnih podataka.Tko si ti da se tebi treba pravdati? Ja broj imam a to sto tebe ne znaima tvoj problem. Idi trazi sam. Ocito si dovoljno sposoban da si sredis neku picku. A ako nisi šuti i gledaj kako drugi jebu dok ti cmizdriš za besplatan broj. Naucite se kulture, ti prvi a i svi ostali koji vrijeđaju u prazno s velikim predrasudama. Pozdrav
Ajde dosadan si vise.Tko si ti da se tebi treba pravdati? Ja broj imam a to sto tebe ne znaima tvoj problem. Idi trazi sam. Ocito si dovoljno sposoban da si sredis neku picku. A ako nisi šuti i gledaj kako drugi jebu dok ti cmizdriš za besplatan broj. Naucite se kulture, ti prvi a i svi ostali koji vrijeđaju u prazno s velikim predrasudama. Pozdrav
Ha ha ha kaj je seratoru Miki nejde biznis, nedaju se ljudi varati ha!? Koje si ti govno od čovjeka tu ljudima krades lovu, ti si dno dna! Gamad koju treba zgazitiTko si ti da se tebi treba pravdati? Ja broj imam a to sto tebe ne znaima tvoj problem. Idi trazi sam. Ocito si dovoljno sposoban da si sredis neku picku. A ako nisi šuti i gledaj kako drugi jebu dok ti cmizdriš za besplatan broj. Naucite se kulture, ti prvi a i svi ostali koji vrijeđaju u prazno s velikim predrasudama. Pozdrav
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|