Jer nije tipična iz ulice.. koliko se sjecam,stavila je oglas da trazi drustvo itd.. al uglavnom je najlakse pokupit vikendom u Mister X-u ... zajedno sa V.M koja radi tamoPitao Vesnu...zena mi se smijala, kaze da nije istina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jer nije tipična iz ulice.. koliko se sjecam,stavila je oglas da trazi drustvo itd.. al uglavnom je najlakse pokupit vikendom u Mister X-u ... zajedno sa V.M koja radi tamoPitao Vesnu...zena mi se smijala, kaze da nije istina.
Moze malo vise o njoj u inbox?Iz međimurja znam Nadicu
Znaš ili lažeš da znaš ko njih 70 posto ovdje ,čast onima koji su od riječi ovdje ,ako imaš broj javi se u inboxIz međimurja znam Nadicu
Das brojIz međimurja znam Nadicu
Koja toIz međimurja znam Nadicu
Moze broj inboxIz međimurja znam Nadicu
Javi mi se u inboxMa i mene je prvi puta,sljedeci put vise nije kad je vidjela da je necu zajebati
Da, nemoj slucajno ovdje objaviti kak je bilo s Nadicom. Striktno i samo u inbox...Javi mi se u inbox
Ja bi isto Radmilu iz Ivanca ako netko ima broj nek pošalje u inbox nagradom gaJel zna ko kaj za tu Radmilu iz ivanca.jel radi grupno i kolika je tarifa,ak me ubaci,nagradim ga
javi se..na meil..dobis iz kc br.Iz međimurja znam Nadicu
Moze u inboxIz međimurja znam Nadicu
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|