OkPosaljes poruku,odgovara kroz cca 1h...starija ali dobra koka,vecinom radi samo vikendom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OkPosaljes poruku,odgovara kroz cca 1h...starija ali dobra koka,vecinom radi samo vikendom
Odakle je Vesna? Šalji detalje i kontakt u inboxPosaljes poruku,odgovara kroz cca 1h...starija ali dobra koka,vecinom radi samo vikendom
Pa tako mozes rec i za bilo kakvu koja daje i koja se roka za pare? I ova kaj se roka za pare moze nac nekog takvog.. sumnjam da su sve svetice sam nema niko muda pa ni ja bas takvim prica zašto bi se one trebale trpati za lovu kad ima zgodnih muškaraca s kojima mogu biti i dobiti financijsku potporu ...to mogu trpati ,direktori, odvjetnici,doktori....
Daj brate broj. Nemogu ništa nać a svaki dan idem u čk. Platim ti dviJe gajbe pive i kil pečenogdal ko bio kod Maje u čk ????
Moze kontakt inboximam br od Maje
Pijevac haha bia si sam kod sebe , da li si i sam sebi poslao bon dok si se dopisivaodal ko bio kod Maje u čk ????
Oprosti krivi tag . Pijevac pardon krivo sam tagirao kako obrisati postPijevac haha bia si sam kod sebe , da li si i sam sebi poslao bon dok si se dopisivao
Ma bezi od togaKoja je to natasa?
Ta je netočna u glavi.. ako mislimo na onu plavu,jaču.. na badoo je bila.. za 10min bi ona odmah u akciju.. sise okej,faca i tijelo uzasDa li bi netko organizirao grupnjak sa kristinom?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|