Može i meniPosalji link u inbox
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može i meniPosalji link u inbox
Pozz sutra sam u Koprivnici pa ako nije problem daj broj od te ja dam od cure iz zgImam ja jednu od 22 g Koprivnica
imam ja jednu od 20 g Koprivnica
Hahaha,misliš da je na sestru???pos stanovi,kišiček...imenom mateja...iza aure u jalkoveckoj..netko nesto?
Ja sam zaintrteairan. Stariji samPoz.Pitanje za ekipu iz vz i okolice.Dali postoji interes za mladu curu 156.43.plavusa grudi 3.Dolazak poslije 20.9...600 sat vremena tvoj prostor.Preferira starije.I da ponovim to samo upit dali ima zainteresiranih.I da razjasnimo ja nebi dog. vec prosledivao a vi bi direktno dogovarali.pa javite se u inbok.I bez nekih suvisnih pitanja jer to samo upit.
Pazi da nije navlakuša pa da ne naletiš na plave!Ja sam zaintrteairan. Stariji sam
Svaka ti cast skuzio si me.Dvije i po godine ovdje na tajnom zadatku da uhvatim par starijih napaljenih ljudi.HAHAPazi da nije navlakuša pa da ne naletiš na plave!
Danas ne možeš vjerovati ni rođenom bratu, a kamoli nekom drugom i to još nepoznatom!Svaka ti cast skuzio si me.Dvije i po godine ovdje na tajnom zadatku da uhvatim par starijih napaljenih ljudi.HAHA
Sve ok ali prije bi lovili cure koje nude uslugu i svodnika nego obicne ljude zeljnih malo akcije.Priznaj dali je tako?Danas ne možeš vjerovati ni rođenom bratu, a kamoli nekom drugom i to još nepoznatom!
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|