Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srednje da ljubit ne svaki put al večinomznači auto?a kako se jebe?
300 vrijeme nije problemkolko naplaćuje?kolko dugo možeš biti s njom
Ovako,Natasa nema prostor.Ona zna gdje je jeftina soba npr.Jurinjak preko zeljeznicke 200kn.Da se Natasa nagovorit i za 200kn.Kazes pol sata i uzmes sobu.Na vrijeme bas i ne gleda.Pa to ti je jedan dobar fuk 30-45 min.Jos joj kazes da ces je preporucit prijateljima i dat ce ti i za 200kn.Provjereno.Broj nemam jer kad sam mijenjal mob izbrisalo mi se dosta brojeva.kolko naplaćuje?kolko dugo možeš biti s njom
Bezveze uzdise ko da je jebe konj.Znao sam joj reci da nek ne glumi nek se normalno ponasa.To valjda ona misli da kaj stenje bzvze da ces prije svrsit.Meni osobno smeta kad zenska glumiSrednje da ljubit ne svaki put al večinom
jer baš ružna ili bar prosjek? pišu da je gabor.sise?pička?Ovako,Natasa nema prostor.Ona zna gdje je jeftina soba npr.Jurinjak preko zeljeznicke 200kn.Da se Natasa nagovorit i za 200kn.Kazes pol sata i uzmes sobu.Na vrijeme bas i ne gleda.Pa to ti je jedan dobar fuk 30-45 min.Jos joj kazes da ces je preporucit prijateljima i dat ce ti i za 200kn.Provjereno.Broj nemam jer kad sam mijenjal mob izbrisalo mi se dosta brojeva.
Meni je uzasna.Raskvasila se u pm.Trebas imat dobru kitu da ju razvalis zguza.Ja sam ju zadnji put mazal prije god dana.Bil sam nazderani i jedino mi se ona javila kad sam zval.E sad ili se naloci ili imas dobar zeludac.jer baš ružna ili bar prosjek? pišu da je gabor.sise?pička?
Neznam nijednu,to kaj sam imal sam izgubil brojeve.Isto tu cekam da neko da neki broj al mislim da od toga nist.Probajte na smokvi,ja sam prije mjesec dana nasel jednu.ne pijem haha.onda bolje ništa. daj mi bar nrku solidnu preporuči.please
Dobre su sobe,sa kupaonicom i tusem,klimatizirano tak da mores treskat kolko oces i nebu ti vruce.kakve su te sobe? je diskretno?
Evo vam Nataše pa ako budete to jebali onda vam svaka čast.
Hahaha. Pa takve ne bum jebal sigurno jer imam đabe previše!!!A kaj bi ti za 200 kn kolko para toliko muzike
Kaj pa onda tu tražiš pičke koju treba platitHahaha. Pa takve ne bum jebal sigurno jer imam đabe previše!!!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|