kako bi se osjećao da neko tako piše za tebe<?a da te nije ni vidioglej u ovome sranju sam se samo htel nasaliti,jer mi je pun k... korone,samoizolacije
i potresa...uostalom ko si ti da se ja tebi opravdavam!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako bi se osjećao da neko tako piše za tebe<?a da te nije ni vidioglej u ovome sranju sam se samo htel nasaliti,jer mi je pun k... korone,samoizolacije
i potresa...uostalom ko si ti da se ja tebi opravdavam!?
Sombrero ovo sigurno nije mjesto gdje treba nekog žaliti , zapitaju se rađe koliko su žene kritične prema muškima ? Da nisu nebi morali tu tražiti i plaćati ljubavkako bi se osjećao da neko tako piše za tebe<?a da te nije ni vidio
Grdno se varaš , prije je možda i bilo tako kako ti kažeš , većina današnjih radi to jer je najlakši put do love .uostalom te su bar poštene . A koliko kurvi ima a drže se da su svetice bezgrešne .ma ja uvjek mislim bog te pitaj šta ih je natjeralo da se time bave. ko zna kakve tužne životne priče imaju iza sebe.
slazem se s tobom,niko ih nije prisilio da to rade,nego je to najlaksi put do love,Grdno se varaš , prije je možda i bilo tako kako ti kažeš , većina današnjih radi to jer je najlakši put do love .uostalom te su bar poštene . A koliko kurvi ima a drže se da su svetice bezgrešne .
A da se ti učlaniš u B.A.B.E ? Ili neku drugu feminističku udrugu ?ma u pravu ste. al opet mislim da ih treba poštovati.
sombrero,a kaj da im svaki mjesec dva-triA da se ti učlaniš u B.A.B.E ? Ili neku drugu feminističku udrugu ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|