Samo naslovnu tamo ima,slikana s leđa,ima extra guzu i neku tetovažu na dnu leđa,nema galerijuTe sa takvim slikama ne odgovaraju...ima jedna kaj i samo iskljucivo stavlja slike nista vise od toga....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo naslovnu tamo ima,slikana s leđa,ima extra guzu i neku tetovažu na dnu leđa,nema galerijuTe sa takvim slikama ne odgovaraju...ima jedna kaj i samo iskljucivo stavlja slike nista vise od toga....
Samo naslovnu tamo ima,slikana s leđa,ima extra guzu i neku tetovažu na dnu leđa,nema galeriju... a koja je to što samo slike stavlja?Te sa takvim slikama ne odgovaraju...ima jedna kaj i samo iskljucivo stavlja slike nista vise od toga....
Videl tu sliku...nist od toga...Samo naslovnu tamo ima,slikana s leđa,ima extra guzu i neku tetovažu na dnu leđa,nema galeriju
Misliš nevalja ili ?Videl tu sliku...nist od toga...
Nist od susreta msm....Misliš nevalja ili ?
A tooo...Nist od susreta msm....
Kak bum je poznal ako ti govorim da nist od susreta s njom.Ne nalazi se i nije na smokvi opce vise....A tooo...
Poznaš ju?
Na početku sam rekao da je rijetko na Smokvi,nije je bilo već mjesec i polKak bum je poznal ako ti govorim da nist od susreta s njom.Ne nalazi se i nije na smokvi opce vise....
Uglavnom mi se čini da je komad topNa početku sam rekao da je rijetko na Smokvi,nije je bilo već mjesec i pol
SeruckajuNe kužim, koliko tu moljikate za brojeve, mogli ste sjest u auto, zagreb vam je 60km udaljen, imate provjerene tu na forumu, nađete 2-3 koje su vam dobre, rezerva ako koja zajebe i odete tamo, dodatni trošak je 10 eura i max 2 sata vožnje, ako je već toliko vam krizno.
U pravu si 100%Da, 90%ih serucka, svi bi nešto a zapravo ne bi ništ. Gušt nalaze u tipkanju žena u okolici. Il ako se i jave, da im se broj, toj curi samo stvaraju probleme, pišu svašta, traže slike a ne odu. Zato i te koje postoje, a postoje više ne žele da se zajebavaju sa novima. S novima samo frka.
Za zg je problem što ako si u vezi, braku, treba pravdat to vrijeme odsudstva. Svima bi bilo lijepo u vž - čk da su svi normalni, al večina nije
Stavio ja i objave za slo, mb-ptuj, zvao tko? Možda 2,ostali samo drkaju na slike žena iz oglasa.a u slo ponuda bolja i od zg
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|