Ajde da i ja objavim neka svoja iskustva:
Varaždin, Međimurje, Koprivnica.. sve bonovi.. ili rezervacija 10,20 eura pa te blokira ili a bon.. sve znate...
Što se pak zagreba tiče:
Opuštajuće masaže nudi maserka sa slike u relax okruženju.
www.oglasnik.hr
Maserka Irena nudi opuštajuće masaže u ugodnom i opuštajućem prostoru.
www.oglasnik.hr
masaža -> ne veli ti na mob nego uživo kakve masaže radi
--> normalna ili b2b (50 i 70 eura) - masaža nije bas nesto, ne preporucam
Hej 😍 Imam puno iskustva u ovome i radim to najbolje 💯😍Nudim ti najbolji videopoziv-s licem ili bez, sama i s…
www.oglasnik.hr
ako netko želi online, ovdje nema greške
uplata ide unaprijed ali cura je fakat fer (na pozivu nema face, to se dodatno napolacuje)
cijena 30-40 eura, može i jeftinije, ovisno kaj hocete
--> online isto radi i ova i mogu potvrditi da nije fejk
Puna energije, mazna i željna da vas zadovolji 🤗Javi se za 🔝 VIDEO POZIV razno rublje, s partnerom, kolegicom, solo,…
www.oglasnik.hr
Mia 34 godine, 170/56/3. Druženje u mom prostoru. Moje slike! Molim samo poziv!
www.oglasnik.hr
sex - malo starija žena ali izgleda ok, tijelo je super, ali si neda baš truda... tako da, ako baš morate...
nešto je malo jeftinija
Erotske masaže za gospodu sa grijanim uljem badema & rucnim završetkom Na privatne pozive i SMS poruke NE odgovaram. NO…
www.oglasnik.hr
zgodna cura jako, ali samo klasicna masaza s rucnim zavrsetkom
Pružam body to body relax masažu. Diskretan i ugodan prostor u centru grada. Slike moje
www.oglasnik.hr
ovoj nemojte ici ako Boga znate.. cura nema pojma kaj radi, ali fakat.. radi normalne i b2b masaze...
jako je zgodna i ima prekrasno tijelo, ali posao nula bodova... žao ti love posle
Dođi kod mene za nezaboravan provod ♥️ - Moj prostor, klimatizirano - Higijena i diskrecija 100% - Tuš obavezan!…
www.oglasnik.hr
fejk... dođes na lokaciju i onda sere s abonovima... nikad ne dođes do nje
OBAVEZNO MOZE VIDEO POZIV PROVJERA DA VIDITE DA JE SVE OKEJ I DA SAM OSOBA SA SLIKA, DA NISAM FEJK. ŠTO SE TAKOĐER MOŽE…
www.oglasnik.hr
provjerena za online, s tim da ona jedina pokaže lice, lijepo tijelo
LoraBlond(trenutno nema oglasa)
super tijelo ima cura, faca onako, ali je lijepa.. ok radi
70 eura pol sata 100eura sat...
ima ih jos dosta samo što miceju oglas s vremenom pa ga opet stave...
rade 7-12 dana u mjesecu, vecina tih ljepsih i onda ne rade, pa tako svaki mjesec.. zasto?
zato jer u tom perioduzarade dovoljno -> 5-6000 eura hahaha...
Za pitanja i prijedloge i ako ima tko koga da može preporuciti iz Varaždina, javite se
Eto