Naravno bez homo, inače nisam homofob ali me to ne privlači....u ovom slučaju suprug nije bio niti bisexualan a kamoli homo orjentiran....Kaj to znači bez homo?
Ako ima neki bračni par koga to intrigira možemo probati

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno bez homo, inače nisam homofob ali me to ne privlači....u ovom slučaju suprug nije bio niti bisexualan a kamoli homo orjentiran....Kaj to znači bez homo?
Naravno kada postaviš pitanje hipotetski uvijek je kod mene odgovor apsolutno ne...A jel bi ti dijelio svoju ženu? S nekim šest godina....
Svaka normalna osoba će ti reć da ne....
Skroz si nemaštovitVi koji ste imali mff, što ste radili?
Jedna na kurac, a druga na usta?
Ahahahahahahahahacura do 25god za trojku s parom?
24m
23ž
U mom slucaju,ja sam inicijator toga,tj zenski deo para sam.A kako to objasniti?Gadna je to problematika.
To ni Freud ne bi uspio objasniti.
Mislim da je to, podsvjesno,agresivan čin iskazivanja nadmoći nad tuđom ženom ,dok je u pozadini toga frustracija u odnosu sa vlastitom ženom.
(Eh,kad bih sad i sama skužila što sam htjela reći !!!)
Dobra ti je ovo tema ja sam bio u trojciKoliko vas je imalo iskustva u trojci?
Koliko vas bi probalo trojku?
Ima li zainteresivanih?
Uh teskoU mom slucaju,ja sam inicijator toga,tj zenski deo para sam.A kako to objasniti?![]()
Bio sam više puta i još uvijek sam za toUh tesko
DObra curka , koja je ta ? Se može doć do nje ? Iako opet gledam svi bez kondoma , malo opasno .Dobro ste je sredili!imas jos koji videic za inbox?
Daj malo detaljaNisu loše ove dvije
Samo trojka?Koliko vas je imalo iskustva u trojci?
Koliko vas bi probalo trojku?
Ima li zainteresivanih?
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |