Limamali12
Member
Taj samIma li neko sa manjim za trojku. Javiti se na ivanadamir663@gmail.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj samIma li neko sa manjim za trojku. Javiti se na ivanadamir663@gmail.com
Kaj to znači malo?Taj sam
Nije od tamoJel ova iz Bjelovara?
Trebas vidit...Kaj to znači malo?
Pa da al ima parovaA jbg,zg i okolica nista za trojku
FejkMuškarac za sljedeći vikend koji bi volio skupa s menom popuniti moju ženu. Uvijeti Od 23-40. ekstremno čist, fit ili sporte građe, pravog muškog karaktera s dobrim alatom, straight i najvažnije diskretan i vrlo uljudan i ljubazan. Neiskusni, nevješti i brzi na okidaču su isključeni. DP i ostalo, moramo je izmoriti do zadnje kapi.
Ona je prava mala bomba i u obzir dolazu stvarno naočiti, izdržljivi i karakterni muškarci, ona zaslužuje najbolje.
Jos da dodam da sam sam znao i po 200km napraviti da odem samo na kavu i nista nije bilo...trenutak za trojku treba stvoriti,polako,bez ikakvog pozurivanja.Bio sam sa nekih 7-8 parova,ima ih medjutim kod nih je pristup najvazniji...uvijek sam ih postivao kao par i njihova zelja je na prvom mjestu,a ne da se kao vecina muskih ponasa kao da s esamo njih ceka...
I sa svoje dvije partnerice sam bio u trojci,mmf
Jbg šteta kao i ja si bio blizu ali čorak..Doći će to kada ćemo se najmanje nadati.Ni ja nisam bio sa dvije zene.Ona o kojoj sam pisao,imala je frendicu i uvijek je nesto visilo u zraku,falilo je samo jedan korak,ali jbg nije se dogodilo...S njom sam preko smokva nasao zensku za trojku,i otisli k njom i uz zafrkanciju ta treca se nacugala rakiijetine,katastrofa,zbrisali smo...
Jbg šteta kao i ja si bio blizu ali čorak..Doći će to kada ćemo se najmanje nadati
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|