ryzen100
Well-known member
daj napravi top listu ovih koje se jebu na bonoveNa krive si naišao, moje nisu takve bile.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daj napravi top listu ovih koje se jebu na bonoveNa krive si naišao, moje nisu takve bile.
1.daj napravi top listu ovih koje se jebu na bonove
Evo listadaj napravi top listu ovih koje se jebu na bonove
a tvoja za keš na ruke tak da nije u ovoj listiEvo lista
1. Tvoja mama
Oduvijek me zanimalo koja je svrha s bonovima, se mogu negdje s keširat, ili samo možeš zvati?ne postoji gluplje stvorenje od napaljenog muškarca, ja sam na smokvi sa desetak profila uzeo 20 000 kuna u bonovima za bon bon mrežu u vremenskom periodu od dva i pol tri mjeseca prije cca desetak godina (bon bon mreža je tek krenula sa radom)
neki pacijenti su kupovali deset puta za redom za sve moje različite profile.
napaljen muškarac je definitivno najgluplje stvorenje na kugli zemaljskoj.
ja sam negdje čuo da je neko popušio pa sam išao vidjet jesu li ljudi stvarno tako glupi. jesu.Oduvijek me zanimalo koja je svrha s bonovima, se mogu negdje s keširat, ili samo možeš zvati?
i ti spadas u grupu napaljenih po pitanju pameti..Oduvijek me zanimalo koja je svrha s bonovima, se mogu negdje s keširat, ili samo možeš zvati?
Ne, nego ti ne znaš čitati s razumijevanjem. Pitao sam što će muljatorima toliki bonovi za mobitele, na što je kolega odogovorio.i ti spadas u grupu napaljenih po pitanju pameti..
Aha, našao odgovor. Nema smisla nikako za njih. Hvala i lpMalo sam kopao ovdje za pravi odgovor ali se malo previše vrijeđate pa sam odustao.
Naime pitanje se glasi - kako radi prevara s bonovima, ako jim ne treba ništa slikat i slat unaprijed nego samo žele da jih kao donesem na dogovoreni susret, na ruke?
Nećeš ih vidjet nit im stavljat šta na rukeAha, našao odgovor. Nema smisla nikako za njih. Hvala i lp
Sada , moram dat sve od sebe da klikne..Sutra idem jebati, uplatio bon od 20€ , rekla idemo na kavu ako kliknemo, idemo kod mene u stan..
Doći ću tip top, košulja , sako ma nema dalje, ima da prođe pa kod nje u stanSada , moram dat sve od sebe da klikne..
Usput ću popiti još par pelina da me trema ne sjebeDoći ću tip top, košulja , sako ma nema dalje, ima da prođe pa kod nje u stan
obvezno ga fotkaj i pošalji tak da vidi da si ozbiljanUsput ću popiti još par pelina da me trema ne sjebe
obvezno ga fotkaj i pošalji tak da vidi da si ozbiljan
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|