footjober
Well-known member
Ja ti objasnim način kako iznos tih bonova prebaciti na bankovni račun, ako mi zauzvrat daš trećinu bonova.Imam nekih 30 tak bonova.
Zna li netko kako i gdje ih mogu unovčiti ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ti objasnim način kako iznos tih bonova prebaciti na bankovni račun, ako mi zauzvrat daš trećinu bonova.Imam nekih 30 tak bonova.
Zna li netko kako i gdje ih mogu unovčiti ?
Zaboravio si da si već objasnio...Ja ti objasnim način kako iznos tih bonova prebaciti na bankovni račun, ako mi zauzvrat daš trećinu bonova.
Očito si i ti zaboravila, čim si pitala kako unovčitiZaboravio si da si već objasnio...
Poruka u temi "Tko je popušio na bonove?" https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/tko-je-popušio-na-bonove.3428/post-178263
Da sam zaboravila ne bih spominjala tvoj komentar.Očito si i ti zaboravila, čim si pitala kako unovčiti
Kako god bilo, ta moja objava ti pomaže unovčiti bonove, što znači da zaslužujem nekoliko bonova zauzvrat ili barem jedan besplatni foot fetish susret. Pa sad što ti je draže, dati bonove ili dati sebeDa sam zaboravila ne bih spominjala tvoj komentar.
Velika je razlika kada netko koristi sarkazam i šalu i onoga tko zaista zaboravlja.
Ali dobro, ništa neobično...netko skuži a netko nažalost ne uspije u tome...
Uputu/upustvo si javno objavio tako da tvoju objavu mogu sada svi vidjeti, pročitati i u praksi primjeniti. Postala je javno viralno dobro/vlasništvo tako da...Kako god bilo, ta moja objava ti pomaže unovčiti bonove, što znači da zaslužujem nekoliko bonova zauzvrat ili barem jedan besplatni foot fetish susret. Pa sad što ti je draže, dati bonove ili dati sebe
Nije nestalo,nego naivci misle da mogu jebati dobre cure za male pare,pa uplacuju unaprijed.A koliko primjetio da tih oglasa ima sve vise,znaci posao cvijeta.Naivaca ocito ima dovoljnoGdje je nestalo dogovoris, platis i jebes
Procitao sam tvoje pitanje par puta i dalje ne razumijem sta pitas zapravoDobro svi smo popusili na bonove jednom. Ima li onda netko tko je zaparavo naisao na neku koja nije na bonove i da nije fejk. Ima li takvih ? Mozete dati i kontakt od takvih
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|