Tinder - Hrvatska

Al na tinderu nemozes nis vidjeti ako ne platis,ja imam 10 lajkova i jos nisam platio da vidim kojoj se svidjam jer mislim da cu platit bezveze...znaci nije da te navuku da platis pa onda nema tih profila?
 
Sonja 34 u Zagrebu. Ako joj se svidiš ne treba komplicirati, spremna i preskočiti "kavu", lak dogovor u večernjim satima kod nje doma.
 
ne funkcionira to tako, ja sam s pojedinim članovima pokušao razmjenit tinder iskustva i brojeve i realno cure s kojima sam ja imao sex druge su jednostavno blokirale jer su im upali u inbox ko padobranci ne nužno nekim glupim porukama naprotiv bili su normalni uleti ali uvik će biti odakle ti broj
 
Taj Tinder je donekle bio ok dok sam bio u Zg. Stvarno možeš imati hrpu dateova (barem tada). Jes da su velika većina niš koristi ali barem izađeš na kavu. Van Zg jedva koji date dobiješ. Najbolje je prvo otvoriti fake ženski profil pa vidiš kakvo je stanje. Hrpa kretena stalno lajka. Kad matchaš to su sve neke budaletine od tipova. Žena tu ne može naći ništa normalno. A ti kao normalan ne možeš iskočit od 100 likeova u par minuta koje ova dobije. Znači, brutalno loše. Na kraju tamo ostaju samo one emocionalno očajne i kad i ubereš neku takvu, fizički je prosjek ili ispod prosjeka (svakako lošija od tebe samog), nakon dva seksa traži vezu i počinju komplikacije, gubi interes i slično. Eventualno možeš naći neku pragmatičnu nificu koja baš voli seks, ali takve žene su inače rijetkost jer žene obično ne zauzimaju aktivnu ulogu. A da bi ona nešto tamo mogla naći, ona mora bit baš uporna i aktivno i sama tražiti. Sve te on line pizdarije mogu biti ok ali nekako mi se čini da to nije pravi put.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh