Evo ti moja statistika:
Ako se želi naći odma istu večer nakon matcha i dvije tri poruke, zaobilazi u širokom luku. To je meni uvijek bila katastrofa.
Ako ju odvedeš doma ili odeš kod nje na prvom dejtu, onda je dosta lošeg izgleda ali zna biti dobro. Tu se može dogodit da dođe do tebe, brijete ali ne da pičke na prvom spoju. To je isto loš znak.
Najčešće i najrazumnije su mi bile one koje odrade kavu, bude neki kiss na kraju i sljedeći put kod mene ili kod nje.
Čim krene u drugu kavu, moja preporuka je da se odma shiftas u boyfriend mode i možes slobodno usporit i glumit sreću da ju vidiš i dehjtat tako sa više njih. Zabrij u glavi da ti je cura i vidi do kuda će ići. Ja to nisam mogao jer sam imao tada neku kompliciranu situaciju pa nisam baš mogao biti viđen u gradu sa curom. U ovom slućaju, ako ih i imaš više, mala je vjerojatnost da neka od njih naleti na tebe dok si vani s drugom. Ako i naleti, baš te briga (jedna manje, tj. dvije) i ideš dalje. Ali uvijek kad je trebalo još jednu kavu, onda do seksa nikad ne bi ni došlo jer ili sam ja nestrpljiv ili su to neke princeze i neke koje traže da im se nose vrećice iz dućana, popravljaju žarulje u stanu, kreče zidovi, nose namještaji i slične boyfriend gluposti. Ali kod ovih je moguće da se doista otvore kad dobiju osjećaj da si im boyfrined. Da sam sad u Zg, išao bi na tu varijantu. Ništa ne forsiraj, vodi je za ruku okolo, pokazuj mami ako treba i vidi hoće li se otvorit ili ne. Za boyfrined zadatke smisli neku dobru skužu (to nećeš radit).