Valderrama
Active member
Kakvo samoubojstvo, nemoj pricati pizdarije. Poradi malo na slikama, da nije bas full amaterska neka fotka, slozi dobar opis i krenulo bude. Garant nisi tak ruzan da bas ni jedan lajk.
Da ovo nije sex forum, jebo me pas ako ne bi uploadao sliku da vidiš. Da je samo jedna cura rekla da sam ružan, bolio bi me đon. Da ih je 10 reklo, isto. Da ih je 50 reklo, isto. Ali ako računamo internet i uživo, preko 500 ih je to reklo a ako računamo sve odjebe onda je to i daleko daleko više. Slike sam stavio koje sam imao, a opis sam otprilike nešto nabubetao jer ne znam ni sam kaj da napišem. Ako imaš kakvu ideju za slike ili opis, bilo bi mi drago čuti savjet
Kajmai, može preporuka za knjigu, naravno da znam engleski. I ako može kakva preporuka za jeftini tečaj plesa. E da, jedno pitanje...kak taj tečaj funkcionira? Ne bi li svaki plesač trebao imati partnericu? Jel ti je tamo dodijele ili kak to ide? Malo mi je čudno jer pretpostavljam da na te tečajeve ide 99% muških i 1% cura upravo iz razloga da si nađu curu Ako ti dodijele partnericu, kaj ako ima dečka? Onda se mogu fučkat. Jel je mogu zamijeniti za neku koja nema dečka?