Terme Sveti Martin

• Začetnik teme Začetnik teme Horst
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne vjerujem u kakvim vi fantazijama živite....Pa nitko u saune ne dolazi dignutog kurca ili se napaljivati nego zbog toga čemu sauna služi.
I poštuje se tuđi privatni prostor, nitko ne bulji u nikoga.
I nikome se ne gleda tuđe znojno tijelo a pogotovo nečiji dignuti kurac.
Jedino se možete dogovoriti da odete skupa tamo i imati akciju poslije. Postoje pravila ponašanja u sauni. Baš ste seljačine.

Pozdrav, Ima li koji pojedinac ili par ovaj vikend u toplicama sv. Martin, za istraživanje sa parom?

Ne vjerujem u kakvim vi fantazijama živite....Pa nitko u saune ne dolazi dignutog kurca ili se napaljivati nego zbog toga čemu sauna služi.
I poštuje se tuđi privatni prostor, nitko ne bulji u nikoga.
I nikome se ne gleda tuđe znojno tijelo a pogotovo nečiji dignuti kurac.
Jedino se možete dogovoriti da odete skupa tamo i imati akciju poslije. Postoje pravila ponašanja u sauni. Baš ste seljačine.
Točno tako.
Pa tko se seksa u saunama.

Ja sam bio više puta u saunama i nema šanse da mi se digne tamo. Vrućina, uznojenost, ljudi ulaze-izlaze, ...
Osim toga, većina žena kad se skine do gola ne izgleda baš nešto presexy. Bolje su u kupaćem.
U saunama se ljudi jedino mogu upoznati, pokazati što nude fizički i onda se negdje drugdje poseksati, ali seks u saunama, nikako.

Točno tako.

Ja sam bio više puta u saunama i nema šanse da mi se digne tamo. Vrućina, uznojenost, ljudi ulaze-izlaze, ...
Osim toga, većina žena kad se skine do gola ne izgleda baš nešto presexy. Bolje su u kupaćem.
U saunama se ljudi jedino mogu upoznati, pokazati što nude fizički i onda se negdje drugdje poseksati, ali seks u saunama, nikako.
No najveći problem je to muvanje ljudi. Nisi nikad sam sa nekim.

No najveći problem je to muvanje ljudi. Nisi nikad sam sa nekim.
Točno tako.

Nitko se niti ne upoznava u saunama, budimo realni. Svako gleda u prazno jer se nekulturno buljiti u tuđe golo tijelo.
To rade samo seljačine.

Nitko se niti ne upoznava u saunama, budimo realni. Svako gleda u prazno jer se nekulturno buljiti u tuđe golo tijelo.
To rade samo seljačine.
Oprosti, ali sada zbilja nisi u pravu.
Ljudi se u saunama itekako gledaju. Možda ti ne gledaš, ali drugi gledaju.
Muškarci gledaju žene, a i žene gledaju muškarce jer imaju prilike vidjeti onu stvar.

Jednom prilikom sam bio u svlačionici, a u susjednom svlačionici su bile 2 žene. Čuo sam ih kako komentiraju muškarce koje su vidjele i koji ima kakav alat.
Imam još toga za navesti, ali ne da mi se sada pričati dugačke priče.

Ima i upoznavanja, ali kako ta upoznavanja na kraju završe ne znam jer nisam sada išao špionirati.

Nego šta nego da se gleda. Većina ljudi se zna ponašati, pa ne bleje baš onako da se skuži. Ali, gleda se inkognito i pažljivo...i žene i muškarci. Čak i žene više, jer ih zanim "s čime gazda raspolaže" 🙂

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh