Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se čini da je to sve stvar nečijeg ukusa.Znam da je provlaceno kroz temu, al zanima me tko zna nešto konkretno o kućnom redu u saunama u martinu. Tko moze potvrditi sto se smije a sto ne
Bio sam tamo, koliko sam shvatio tamo je u wellnessu sve zona bez odječe, osim kad je family day, to mislim da nedjeljom do 12, pa onda se u dijelu di su bazeni mora imati kupaći. U saunama svugdje, ne samo tamo je normalno da budeš gol, tj da sjedneš ili legneš na ručnik il plahtu koju dobiš kod ulaza. Isto je od čovjeka do čovjeka oče se ogrnuti kad izađe iz saune do tuša i mjesta za odmor. Al to je više manje u svim saunama tako kolko znam. Ima ljudi koji i u kupačima u saunu ulaze, ali to nema nekog smisla, jer je cilj da golo tjelo ravnomjerno bude izložena toplini... Dosta sam sauna prošao po Hr i Slo, al iskreno neke akcije nisam zamjetio do sad. Možda sam prerano izlazio vanZnam da je provlaceno kroz temu, al zanima me tko zna nešto konkretno o kućnom redu u saunama u martinu. Tko moze potvrditi sto se smije a sto ne
Ovisno kako u kojoj bili smo par puta u Sun Gardenu i svaki put naletili na grupnjak u vanjskoj sauni u kojij je tem oko 40,nisam probao ali sam vidio 2 3 puta svojim ocima!!!Makar sumnjam da bi itko mogao karat u onoj sauni di je preko 90!!!Nema u saunama akcije. Tko bi se i sexao na toj vručini.
Ono čega bi moglo biti je žena ili parova koji gledaju koji tip ima što za ponuditi pa si onda njega odaberu za negdje poslije.
Mislio sam u Hrvatskoj.Ovisno kako u kojoj bili smo par puta u Sun Gardenu i svaki put naletili na grupnjak u vanjskoj sauni u kojij je tem oko 40,nisam probao ali sam vidio 2 3 puta svojim ocima!!!Makar sumnjam da bi itko mogao karat u onoj sauni di je preko 90!!!
Ajmo netko u cetvrtak oko 11h u vž sauneU cetvrtak se spremam u saune, ima li neki par zaint? Varaždin saune, jezercica,tuhelj...spreman gdje treba
Pa možda se ljudima na Uskrs ne ide na golotinju.Bili za vikend u Svetom Martinu. Nikog u wellnessu na bazenu
U Tuhelju nema FKK bazena, osim jednog malenog.A je li Tuhelj isto koncipiran kao Sveti Martin? I tamo je fkk?
Dali u bizovcu ima ista fkk?Ima koga u bizovackim toplicama za druzenje ili promatranje ovaj vikend
nemaDali u bizovcu ima ista fkk?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|