Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi siguran da su na forumu?Nek se javi par koji je jucer bio u sauni
Mi smo par, sutra Sv martinPar smo sa iskustvom, trazimo pojedinca ili par za susret u saunama u Martinu slj tjedan u prijepodnevnim satima.
Točno tako.Ne vjerujem u kakvim vi fantazijama živite....Pa nitko u saune ne dolazi dignutog kurca ili se napaljivati nego zbog toga čemu sauna služi.
I poštuje se tuđi privatni prostor, nitko ne bulji u nikoga.
I nikome se ne gleda tuđe znojno tijelo a pogotovo nečiji dignuti kurac.
Jedino se možete dogovoriti da odete skupa tamo i imati akciju poslije. Postoje pravila ponašanja u sauni. Baš ste seljačine.
No najveći problem je to muvanje ljudi. Nisi nikad sam sa nekim.Točno tako.
Pa tko se seksa u saunama.
Ja sam bio više puta u saunama i nema šanse da mi se digne tamo. Vrućina, uznojenost, ljudi ulaze-izlaze, ...
Osim toga, većina žena kad se skine do gola ne izgleda baš nešto presexy. Bolje su u kupaćem.
U saunama se ljudi jedino mogu upoznati, pokazati što nude fizički i onda se negdje drugdje poseksati, ali seks u saunama, nikako.
No najveći problem je to muvanje ljudi. Nisi nikad sam sa nekim.
Nitko se niti ne upoznava u saunama, budimo realni. Svako gleda u prazno jer se nekulturno buljiti u tuđe golo tijelo.Točno tako.
Pa tko se seksa u saunama.
Ja sam bio više puta u saunama i nema šanse da mi se digne tamo. Vrućina, uznojenost, ljudi ulaze-izlaze, ...
Osim toga, većina žena kad se skine do gola ne izgleda baš nešto presexy. Bolje su u kupaćem.
U saunama se ljudi jedino mogu upoznati, pokazati što nude fizički i onda se negdje drugdje poseksati, ali seks u saunama, nikako.
Oprosti, ali sada zbilja nisi u pravu.Nitko se niti ne upoznava u saunama, budimo realni. Svako gleda u prazno jer se nekulturno buljiti u tuđe golo tijelo.
To rade samo seljačine.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |