Kako swinganje u 3b? AhahahahahahaAjme evo ga opet![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako swinganje u 3b? AhahahahahahaAjme evo ga opet![]()
Ma pusti tupana, kad se on nada da nema swinganja i nepostojeći klubovi, više ostaje za nas koji tamo jebemo redovitoAjme evo ga opet![]()
Ahahahahahahaha, zavidim vama jebačima koji jebete u 3b. Ahahahahahaha, al ne volim to što ste pokvarene lažovčine.Ma pusti tupana, kad se on nada da nema swinganja i nepostojeći klubovi, više ostaje za nas koji tamo jebemo redovito
Nek je čim više takvih tupana
U BG ima sexa.. u tom prostoru ima i playromova. Svaki put je bilo akcije. Ali ono sto vecina ekipe ne shvaca...kad dođeš na takav event, da i ništa ne uloviš..stvoris masu kontakata.. Čim si se ti tamo uživo pojavio to ti je već veliki plus spram online uletaBas sam zgodan, a za to fale jos 2 centa. Hvala Vam mnogo na savjetu, i sumnjo sam da je tako ako nemaš alat da zine kad vidi. Imao sam na umu otic u BG ovaj mart na Forbiden Fruit event, isplatili se dati 120 eura za kartu ?
Sad je jasnoOvako vam izgleda prijava za swing klub koji postoji. Jebi ga, samo činjenice🖤 🖤All in Black🖤 🖤LIVE BAND🖤 ATRIUM 🖤 ♥ Beach Club St.Tropez - 86444 Affing - JOYclub
Swinger-Party ➔ Samstag, 28. Februar 2026 ♥ 316 Personen angemeldet - Jetzt anmelden!www.joyclub.de
Ahahahahaha, idiotiću, Joy uistinu ne treba promociju ni reklamu. Svaki swinger koji uživa u swing zabavama zna za tu stranicu, svaki legalni swing klub vezan je uz tu stranicu. Al otkuda bi lažovi i prevaranti to znali. Jebi ga, samo činjenicama protiv laži i prevaranata.Sad je jasnotako reci da promoviras JoyClub..
Hahaha idiotiću, joyclub također ima premium članstvo koje treba platit, znači i to je prevaraAhahahahaha, idiotiću, Joy uistinu ne treba promociju ni reklamu. Svaki swinger koji uživa u swing zabavama zna za tu stranicu, svaki legalni swing klub vezan je uz tu stranicu. Al otkuda bi lažovi i prevaranti to znali. Jebi ga, samo činjenicama protiv laži i prevaranata.
Ahahahahahaha, jel ti znaš onu pjesmu "Kako je lepo biti glup"? Mora da si ti bio inspiracija autoru. Četiri objave iznad ovog tvog bisera jasno sam napisao kako funkcioniraju legalne stranice pa tako i Joy. Naravno da ima premium članstvo, ali nije nuẓ̌no za prijavu na bilo koji događaj. Uzmi si vremena, ne žuri s čitanjem, bogati, pročitaj pet puta napisano, ne zajebavam se, pišem to za tvoje dobro. E sad, kaj se tiĉe Hrvata koji su registrirani na navedenu stranicu, ja imam među prijateljima 32 para koji žive u Hrvatskoj. Znam da su iz Hr 4 solo žene regane na toj stranici, sreo sam nekoliko muških profila iz Hr, ne brojim solo m jer me ne zanimaju. Na navedenoj stranici nisu samo swingerski klubovi iz Njemačke, nalaze se svi legalni klubovu u Europi, među njima su i dva kluba u Hrvatskoj. Da bi saznao sve navedeno ne treba ti premium članstvo. Vidim da tvoju sortu nije vrijedno educirati, jednostavno ste podkapacitirani. Pišem sve to za one koji ne żele biti prevareni. I još nešto, mene premium članstvo na Joyu stoji 12 eura mjesečno, mogu ga prekinuti kada god želim jednom porukom. Jebi ga, samo činjenice koje su očito preteške za tebe.Hahaha idiotiću, joyclub također ima premium članstvo koje treba platit, znači i to je prevarai na joyclubu su večinom njemci i nekoliko hrvata, vjerojatno takvi poput tebe
i naravno da će na joyclubu biti njemačkih swingerclubova.
Je li ti majstore citiraš "pesmu" lika koji je tvrdio da je ovo srbija? E, jesi mislioc. Pa da ponovim pitanje: Boraviš li na zidiću? Uz market. Je li su ti zubi svi na broju?Ahahahahahaha, jel ti znaš onu pjesmu "Kako je lepo biti glup"? Mora da si ti bio inspiracija autoru. Četiri objave iznad ovog tvog bisera jasno sam napisao kako funkcioniraju legalne stranice pa tako i Joy. Naravno da ima premium članstvo, ali nije nuẓ̌no za prijavu na bilo koji događaj. Uzmi si vremena, ne žuri s čitanjem, bogati, pročitaj pet puta napisano, ne zajebavam se, pišem to za tvoje dobro. E sad, kaj se tiĉe Hrvata koji su registrirani na navedenu stranicu, ja imam među prijateljima 32 para koji žive u Hrvatskoj. Znam da su iz Hr 4 solo žene regane na toj stranici, sreo sam nekoliko muških profila iz Hr, ne brojim solo m jer me ne zanimaju. Na navedenoj stranici nisu samo swingerski klubovi iz Njemačke, nalaze se svi legalni klubovu u Europi, među njima su i dva kluba u Hrvatskoj. Da bi saznao sve navedeno ne treba ti premium članstvo. Vidim da tvoju sortu nije vrijedno educirati, jednostavno ste podkapacitirani. Pišem sve to za one koji ne żele biti prevareni. I još nešto, mene premium članstvo na Joyu stoji 12 eura mjesečno, mogu ga prekinuti kada god želim jednom porukom. Jebi ga, samo činjenice koje su očito preteške za tebe.
Ahahahaha, nešto me boli kurac tko je tvrdio da je ovo Srbija, to je naslov pjesme, tulavo stvorenje. Izgleda da si naci idiot. Ne. Da. Ovo su ti odgovori, ahahahahahaha, a vele da nema glupih pitsnja. Aj idiote, ne gnjavi idiotizmima. Oč̣ito ti je potrebna terapija za normalno funkcioniranje, potraži stručnjaka.Je li ti majstore citiraš "pesmu" lika koji je tvrdio da je ovo srbija? E, jesi mislioc. Pa da ponovim pitanje: Boraviš li na zidiću? Uz market. Je li su ti zubi svi na broju?
Nisi mi odgovorio? Karlovačko oli Ožujsko? Shvatio sam da ih otvaraš upaljačem. Ne zubima!Ahahahaha, nešto me boli kurac tko je tvrdio da je ovo Srbija, to je naslov pjesme, tulavo stvorenje. Izgleda da si naci idiot. Ne. Da. Ovo su ti odgovori, ahahahahahaha, a vele da nema glupih pitsnja. Aj idiote, ne gnjavi idiotizmima. Oč̣ito ti je potrebna terapija za normalno funkcioniranje, potraži stručnjaka.
Nauči čitati, poremećeni. Sad ćeš na blok, gnjavi doma svoje idiotizmima ako ti dozvole.Nisi mi odgovorio? Karlovačko oli Ožujsko? Shvatio sam da ih otvaraš upaljačem. Ne zubima!
E jebiga..sad Ce te uvjeravati da ni Karlovačko niti Žuja nisu legalne...Nisi mi odgovorio? Karlovačko oli Ožujsko? Shvatio sam da ih otvaraš upaljačem. Ne zubima!
Ahahahahahaha, evo još jednog nadasve inteligentnog stvorenja koji swinga u wellnessu 3b. Vi koji tamo upražnjavate sexualne potrebe očito ste jako inteligentni što se da zaključiti iz vaših komentara.E jebiga..sad Ce te uvjeravati da ni Karlovačko niti Žuja nisu legalne...
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|