SWING KLUBOVI

• Začetnik teme Začetnik teme par30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Još nešto za one koji ne žele biti prevareni za određenu količinu love. Stranica preko koje se možeš registrirati na svaki swingerski događaj u Europi prilikom registracije traži te potvrdu o punoljetnosti, moraš poslati snimku sa svojim licem i osobnom iskaznicom u rukama, pa tek onda ti nudi premium članstvo koje ima dosta pogodnosti, ali nije nužno da bi se regao na neki događaj, a ne klikom da si stariji od 18 . Tako da ne možeš muljati o svojim godinama kada se prijavljuješ za događaj. Ova stranica koju reklamiraju ove lažovčine preko koje se možeš prijaviti za događaje u "wellnessu3b" to ne traži, odma ti nudi premium članstvo. Ne nasjedajte, nemojte davati lovu prevarantima.

Bas sam zgodan, a za to fale jos 2 centa. Hvala Vam mnogo na savjetu, i sumnjo sam da je tako ako nemaš alat da zine kad vidi. Imao sam na umu otic u BG ovaj mart na Forbiden Fruit event, isplatili se dati 120 eura za kartu ?
U BG ima sexa.. u tom prostoru ima i playromova. Svaki put je bilo akcije. Ali ono sto vecina ekipe ne shvaca...kad dođeš na takav event, da i ništa ne uloviš..stvoris masu kontakata.. Čim si se ti tamo uživo pojavio to ti je već veliki plus spram online uleta :) Tako da.. ti vidi

Sad je jasno :) tako reci da promoviras JoyClub..
Ahahahahaha, idiotiću, Joy uistinu ne treba promociju ni reklamu. Svaki swinger koji uživa u swing zabavama zna za tu stranicu, svaki legalni swing klub vezan je uz tu stranicu. Al otkuda bi lažovi i prevaranti to znali. Jebi ga, samo činjenicama protiv laži i prevaranata.

Ahahahahaha, idiotiću, Joy uistinu ne treba promociju ni reklamu. Svaki swinger koji uživa u swing zabavama zna za tu stranicu, svaki legalni swing klub vezan je uz tu stranicu. Al otkuda bi lažovi i prevaranti to znali. Jebi ga, samo činjenicama protiv laži i prevaranata.
Hahaha idiotiću, joyclub također ima premium članstvo koje treba platit, znači i to je prevara 😂😂😂 i na joyclubu su večinom njemci i nekoliko hrvata, vjerojatno takvi poput tebe 😂😂😂 i naravno da će na joyclubu biti njemačkih swingerclubova.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh