Kako swinganje u 3b? AhahahahahahaAjme evo ga opet![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako swinganje u 3b? AhahahahahahaAjme evo ga opet![]()
Ma pusti tupana, kad se on nada da nema swinganja i nepostojeći klubovi, više ostaje za nas koji tamo jebemo redovitoAjme evo ga opet![]()
Ahahahahahahaha, zavidim vama jebačima koji jebete u 3b. Ahahahahahaha, al ne volim to što ste pokvarene lažovčine.Ma pusti tupana, kad se on nada da nema swinganja i nepostojeći klubovi, više ostaje za nas koji tamo jebemo redovito
Nek je čim više takvih tupana
U BG ima sexa.. u tom prostoru ima i playromova. Svaki put je bilo akcije. Ali ono sto vecina ekipe ne shvaca...kad dođeš na takav event, da i ništa ne uloviš..stvoris masu kontakata.. Čim si se ti tamo uživo pojavio to ti je već veliki plus spram online uletaBas sam zgodan, a za to fale jos 2 centa. Hvala Vam mnogo na savjetu, i sumnjo sam da je tako ako nemaš alat da zine kad vidi. Imao sam na umu otic u BG ovaj mart na Forbiden Fruit event, isplatili se dati 120 eura za kartu ?
Sad je jasnoOvako vam izgleda prijava za swing klub koji postoji. Jebi ga, samo činjenice🖤 🖤All in Black🖤 🖤LIVE BAND🖤 ATRIUM 🖤 ♥ Beach Club St.Tropez - 86444 Affing - JOYclub
Swinger-Party ➔ Samstag, 28. Februar 2026 ♥ 316 Personen angemeldet - Jetzt anmelden!www.joyclub.de
Ahahahahaha, idiotiću, Joy uistinu ne treba promociju ni reklamu. Svaki swinger koji uživa u swing zabavama zna za tu stranicu, svaki legalni swing klub vezan je uz tu stranicu. Al otkuda bi lažovi i prevaranti to znali. Jebi ga, samo činjenicama protiv laži i prevaranata.Sad je jasnotako reci da promoviras JoyClub..
Hahaha idiotiću, joyclub također ima premium članstvo koje treba platit, znači i to je prevaraAhahahahaha, idiotiću, Joy uistinu ne treba promociju ni reklamu. Svaki swinger koji uživa u swing zabavama zna za tu stranicu, svaki legalni swing klub vezan je uz tu stranicu. Al otkuda bi lažovi i prevaranti to znali. Jebi ga, samo činjenicama protiv laži i prevaranata.
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|