laburnumSt
Active member
Jedan od najboljih osjećaja. Sloboodno i nesputano, maksimalna ugoda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imao sam par avantura i tu su cure pristale na analni al sadašnja žena me iznenadila nakon 5 mjeseci veze puši mi i legne na leđa i prime ga u ruku i nasloni na šupak ,kaže daj ga polako ali malo tog njenog polako postalo je ludo nabijanje ,i već smo šest godina zajedno i uredno daje guzu ,ima i kad sjedne na njega i nabija se .Svršavanje u guzu curi me jako pali ali nisam to nikada uspio probati. Sve cure koje sam imao mi nisu dale da ih jebem u guzu (nije im se sviđalo) a kurve nisam jebao u guzu bez kondoma iz očitih razloga. Kakva su vaša iskustva?
PredobroImao sam par avantura i tu su cure pristale na analni al sadašnja žena me iznenadila nakon 5 mjeseci veze puši mi i legne na leđa i prime ga u ruku i nasloni na šupak ,kaže daj ga polako ali malo tog njenog polako postalo je ludo nabijanje ,i već smo šest godina zajedno i uredno daje guzu ,ima i kad sjedne na njega i nabija se .
Znači voliš kada ti se drugi lik dobro istrese u duše?Volim kad mi je šupak pun topke sperme i kad se cijedi poslije.
Netko se želi istovariti ženi a netko muškarcu. Ja se držim isključivo žena ali ne osuđujem ovo drugo. Jebi koga želiš!Ajd, istovario bi se ti u supak da možeš.
Ja nemam protiv nikoga nista,neka zivi svak svoj zivotSTOP PEDERIMA
Evo ja osobno podrzavam lezbe,gay,bisex,trans,hetero,svejedno mi je,nisam se nikad zamarala sa takvim stvarimaJa nemam protiv nikoga nista,neka zivi svak svoj zivot
Koji su tvoji fetiši?Svi imamo svoje neke fetiše.
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|