Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PotpisujemMalo je muškaraca koji su probali analni i da im se nije svidjelo. Žena ima koje ga ne vole. Meni je zakon
Ja ne bi imamo nikakav problem da razvalim jednu, ali onako dobru kao sa filmovaTrans cure bolje primaju u guzu od cura
Jel "one" imaju pičku ili kurac?Trans cure bolje primaju u guzu od cura
Moje najbolje svršavanje u guzu bilo je puknuće kondoma 2016 u Prečkom kod Crne Pantere nisam ga otresao 2 tjedna, dok sam ju guzio nisam skužio da je puko na vrhu i kad sam počeo se prazniti bilo je kasno samo sam se zakopao dublje i istresao ga, usput sam joj trljao klit pa je i ona svršila. Samo je otrčala u WC i čuo se proljev sperme i vode jer se ispirala.Jel "one" imaju pičku ili kurac?
prije godinu dana si napiso da si joj svršio u pičku... volim kaj se na ovom forumu nemogu brisat poruke....Moje najbolje svršavanje u guzu bilo je puknuće kondoma 2016 u Prečkom kod Crne Pantere nisam ga otresao 2 tjedna, dok sam ju guzio nisam skužio da je puko na vrhu i kad sam počeo se prazniti bilo je kasno samo sam se zakopao dublje i istresao ga, usput sam joj trljao klit pa je i ona svršila. Samo je otrčala u WC i čuo se proljev sperme i vode jer se ispirala.
Osim kurvi i to s kondom nisam imao priliku jebati u dupe jer imam debljeg Johnsona.
U to doba živio sam u Prečkom blizu Pantere i išao sam barem jednom tjedno trening ispucavanja jer je bila spaljena a meni je bila zgodna jer više volim mršave, a nju sam jedinu mogao u pak zbog debljine i ženska je bila luda na kurcu a bila je tad 300 kunića.prije godinu dana si napiso da si joj svršio u pičku... volim kaj se na ovom forumu nemogu brisat poruke....
Jel "one" imaju pičku ili kurac?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|