Svršavanje u guzu

Svršavanje u guzu curi me jako pali ali nisam to nikada uspio probati. Sve cure koje sam imao mi nisu dale da ih jebem u guzu (nije im se sviđalo) a kurve nisam jebao u guzu bez kondoma iz očitih razloga. Kakva su vaša iskustva?
Imao sam par avantura i tu su cure pristale na analni al sadašnja žena me iznenadila nakon 5 mjeseci veze puši mi i legne na leđa i prime ga u ruku i nasloni na šupak ,kaže daj ga polako ali malo tog njenog polako postalo je ludo nabijanje ,i već smo šest godina zajedno i uredno daje guzu ,ima i kad sjedne na njega i nabija se .

Nema bolje nego svrsiti u guzu zeni i onda ju poslati van bez gacica. To sam redovno radio. Ili kad ti posalje poruku da joj jos curi sperma iz guze.

Inace je skoro svaka sa kojom sam bio htjela u guzu, neke cak i tijekom prvog sexa. Nekima je to bolje od vaginalnog.

Imao sam par avantura i tu su cure pristale na analni al sadašnja žena me iznenadila nakon 5 mjeseci veze puši mi i legne na leđa i prime ga u ruku i nasloni na šupak ,kaže daj ga polako ali malo tog njenog polako postalo je ludo nabijanje ,i već smo šest godina zajedno i uredno daje guzu ,ima i kad sjedne na njega i nabija se .
Predobro

Dosad sa svakom ga prakticirao, pogotovo ako se one ne štite uvijek bi bilo "nemoj u picu prebaci ga u guzu" što bi me znalo raspaliti samo tako. Ali sa vrhunskom zenom/curom, a imao sam jednu takvu, ništa nemože nadmašiti picu kad je stisne i iscjedi sve iz tebe.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh