Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aktivna je ali neće ti pomoći ako te nema memorirano u jednom od tri telefona...Dal je Suncica aktivna??
Jel se teka još drži ili je sad već bakica??? U Središću je još???aktivna je ali neće ti pomoći ako te nema memorirano u jednom od tri telefona...
nisam već bio neko vrijeme, shvatio sam da do žena njenih godina mogu doći sa dvije tri rečenice pa trenutno imam pokrivenu tu dobnu kategoriju.... Prije pola godine, sve standardno....Jel se teka još drži ili je sad već bakica??? U Središću je još???
Jel može netko podijeliti jedan od ta tri telefona, ako ne tu onda u ppaktivna je ali neće ti pomoći ako te nema memorirano u jednom od tri telefona...
wll-known-member pa takvo pitanje ? ccccc..... prva stranica !Jel može netko podijeliti jedan od ta tri telefona, ako ne tu onda u pp
Na taj mi se ne javljawll-known-member pa takvo pitanje ? ccccc..... prva stranica !
taj je jedini koji ja imam i na taj mi se javlja kada je dostupna. Ostala dva broja nemam...Na taj mi se ne javlja
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|