Balki
Member
Moraš to platit 200 kunaMa treba objavljivat i adrese i brojeve i imena. Kome to smeta? Ja ga nabrijem, pozvonim joj i nabijem ga joj u čvalje, dok nije još ni dobar dan rekla...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moraš to platit 200 kunaMa treba objavljivat i adrese i brojeve i imena. Kome to smeta? Ja ga nabrijem, pozvonim joj i nabijem ga joj u čvalje, dok nije još ni dobar dan rekla...
Onda ti pobjegni na biciklu kad ti kaže da platiš.Šta 200kn? Od kud meni 200kn? Vidiš da se vozim na biciklu. Jel ne vidiš ti?
e da li si je dobro jebao evo ja sad bio kod nje Starija je ali je tako umiljata a za 200 kuna mozes raditi od nje što hočeš samo moraš biti fer prema njoj ili njeznost u startu a onda ti sve daDa. Predivna. Njen mi je broj nažalost ostao u mobitelu koji se pokvario. Ako tko ima njen kontakt, molim info u moj pretinac. Hvala.
Jel to bakica ili milf dobrodržeći???e da li si je dobro jebao evo ja sad bio kod nje Starija je ali je tako umiljata a za 200 kuna mozes raditi od nje što hočeš samo moraš biti fer prema njoj ili njeznost u startu a onda ti sve da
frende ne jebem bakutanere ,samo kazem da nije ok objaviti neciju adresu obzirom da je posao kojim se bavi nelegalan u ovoj pripizdiniSorry nisam znao da ti to cura
I to me jebeno zaboli,nek se zaposli onda u autopraonicifrende ne jebem bakutanere ,samo kazem da nije ok objaviti neciju adresu obzirom da je posao kojim se bavi nelegalan u ovoj pripizdini
Pozdravti si budala (moram ti to reci) kad objavis adresu ,ako ti se zamjerila nemoj vise ici kod nje i gotovo ,a admin je to trebao odmah obrisati
NePozdrav
Da li je tko uspio dogovoriti da je novi a nije još bio kod nje
Ne radi za šire mase. Bio ja prije mjesec dana.Jel proradila Sunčica za šire mase?? A ne samo za stalne??? Bio neko u zadnje vrijeme???
Imas poruku..javi se hvalaNe radi za šire mase. Bio ja prije mjesec dana.
Ljudi moji, kakva može biti baba od 60 i kusur godinaJel moze netko ukratko opisat tu Suncicu..jel gilf il milf imali velike sise male dobar guz mali guz kakva je u licu kakav sex....
jebemti plavi ogl.ona stara ova baba ona luda ispituje te ona se nejavlja a dodes do ulaza ona laznjak pa imali ista za prcit po ovoj hrvatskoj kad vec placamo hahahahaLjudi moji, kakva može biti baba od 60 i kusur godina
Molim brod Suncice,zagubljen!hvalaNe radi za šire mase. Bio ja prije mjesec dana.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|