Nikad nisi prestara da imaš taticuSlažem se sa tobom.
Svi kao tatice bi sex odmah..
Doduše ja već prestara da imam taticu ali želim ti sreću u pronalasku pravoga,onaj tko razumije taj odnos i stvarno voli starije može uživati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikad nisi prestara da imaš taticuSlažem se sa tobom.
Svi kao tatice bi sex odmah..
Doduše ja već prestara da imam taticu ali želim ti sreću u pronalasku pravoga,onaj tko razumije taj odnos i stvarno voli starije može uživati
baš za meneSa 33 mislim da ipak jesam ili onog preko 60 ali takvi nisu baš na svakom koraku, kad traže svi 25 max
ja tražim oko 40Sa 33 mislim da ipak jesam ili onog preko 60 ali takvi nisu baš na svakom koraku, kad traže svi 25 max
Trebao si se još dopisivati,bar još 6 mjeseci..Ja sam se prošle godine dopisivao mjesecima sa nekom plavušom Nikol (ili Nicole, tako nekako).
Na kraju se nisam uspio ništa konkretno dogovoriti.
Evo ja trazim top curu za povremeni nalazak, 150-200 eura po susretu..To si potpuno u pravu, tsave u oglas da su top u svakom smislu i našminkaju ga do j*ja a onda kada im se javiš traže slike, snimke i još sto ku*aca tako da obično za nekih 10-15 min shvatiš da nemaju ni gaće na dupetu a kamoli nešto 50 kn u džepu
Cila Hr puna takvih klošara i kokošara !
Lipi naši turisti...ništa bez njih
Jel se mozes javiti u inbox?To si potpuno u pravu, tsave u oglas da su top u svakom smislu i našminkaju ga do j*ja a onda kada im se javiš traže slike, snimke i još sto ku*aca tako da obično za nekih 10-15 min shvatiš da nemaju ni gaće na dupetu a kamoli nešto 50 kn u džepu
emma javise ako zelis galantnog na duzi periodTo si potpuno u pravu, tsave u oglas da su top u svakom smislu i našminkaju ga do j*ja a onda kada im se javiš traže slike, snimke i još sto ku*aca tako da obično za nekih 10-15 min shvatiš da nemaju ni gaće na dupetu a kamoli nešto 50 kn u džepu
Ima neki naš da je okolica Minhena za ugodne provode sa zgodnom brinetom u tridesetima?
Naravno da ima jel moze kakav kontakt od tebeIma neki naš da je okolica Minhena za ugodne provode sa zgodnom brinetom u tridesetima?
Može u porukeNaravno da ima jel moze kakav kontakt od tebe
Šta će mi mozak, previše mi je i moga...Da te poželi zbog tvog mozga, ne zbog love.
Cijeli forum zaobiđi u širokom krugu.Ima li ikakvih iskustva od strane cura sa stranice? preporuke? koga izbjec?
Jesam, ali strah me nać se sa nekim uživo...Cijeli forum zaobiđi u širokom krugu.
Otvori sebi free account na SA.
Pozz
Onda otvori sebi OF pa se gledaj sa njima preko cam kada si već toliko plašljiva...Jesam, ali strah me nać se sa nekim uživo...
Pa nisu ni stranci blesavi, za 150-200 eur dobe vrhunske ljepotice, samo budale placaju sex vise od 200 Eur, ako je to noc ajde, ali 100-200 eur ili vecera i 100 eur top, dugorocno.Mislim da ti aster želi reći da te malo nasanjkala da si dao 500 eura. Iz mog iskustva takve ti ne izdrže tamo duže od mjesec, dva jer shvate da takvu lovu neće redovito dobivat osim ako nisu stranci u pitanju i spuste cijenu ili ti pokušaju prodat foru pa ako prođe prođe. Nisam ni ja tip da ću se nešto pokušat cjenkat, ali sam tamo već par godina i ispričalo mi je par cura da su i one na početku imale planove za puno više love pa su shvatile da bolje da stave neki realniji iznos i naći će nešto dugoročnije.
Ti si lud, 1000 Eur, pa daj odi do austrije i za tu lovu okrenes 2-3 koje ce ti gutat sta zelis...sta je vama deluxe? Bas me zanima?Prije koji mjesec smo dogovorili da cemo se vidjati jednom tjedno i da ce svaki puta dobiti 1000 eura.Vidjeli smo se 2 puta, poslije sam izmislio da sam nasao curu. Da, skupa je, ali izgled i izvedba su deluxe, tu spora nema.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|