Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zvuči reasonable,neki profili za preporuku?200,300 eura je po meni skroz ok iznos. Evo ima jedne dvije šta ih znam preko godine dana i nema ti tu nekog štopanja vremena ni ničega. Pošto se već znamo i duže ostanu one često i cijelu večer, nekad i prespavaju. Naravno nije tako bilo od početka odmah, ali sve koje drkaju stalno po mobitelu, bleje u tebe ko tele ne zovem više od jednog puta.
ObojePsihopati ili sociopati?
si bio s yourbaby? ili netko drugi da je bio?za dugoročni odnos baš i nema nešto, za brzu akciju YourBaby ili LeahElena ali su viši cjenovni rang.
Po meni prosječna cura koja se uzdigla u visine.takav vibe ostavlja na slici, htio dobit potvrdu, tnx
to daPo meni prosječna cura koja se uzdigla u visine.
Da, ne mogu vjerovati da neke cure uključujući dotičnetraže takve strava iznose. Lud je onaj tko im plaća toliko ako uopće tko plaća.Lina je ista stvar. dolazi iz srbije traži 2,5k eura za vikend a 1600 za par sati...vjerojatno još i ručak/večeru u Esplanadi i da ju pokupiš u porscheu
Prije koji mjesec smo dogovorili da cemo se vidjati jednom tjedno i da ce svaki puta dobiti 1000 eura.Vidjeli smo se 2 puta, poslije sam izmislio da sam nasao curu. Da, skupa je, ali izgled i izvedba su deluxe, tu spora nema.ok. tnx na info. mislim se javit tiffany. neka iskustva?
Prije koji mjesec smo dogovorili da cemo se vidjati jednom tjedno i da ce svaki puta dobiti 1000 eura.Vidjeli smo se 2 puta, poslije sam izmislio da sam nasao curu. Da, skupa je, ali izgled i izvedba su deluxe, tu spora nema.
To je bilo... pa, recimo bas za dizanje ega. Inace, vecina cura tamo su studentice ili samohrane majke koje traze jednu ili najvise dvije osobe s kojima ce se vidjati i traze mnogo manje love, ali posten odnos. Trenutno se vidjam sa jednom studenticom, ujedno i fitness trenericom i to mi je dugorocna opcija.Svaka vam čast ako ste spremni i u mogućnosti izdvojiti kilogram eura za jednokratno druženje, bez obzira na to kako ta cura izgleda i što pruža u krevetu, to je definitivno hrpa novaca, pa 10-ak tisuća eura savjetnički je honorar u bolje stojećoj firmi, a toliko nijedna pička ne vrijedi. Osim ako joj je svrha da vam diže ego i rejting među poslovnim partnerima i kolegama.
Potpisujem. Davati za pičku 500 ili 1000 eura je po meni ludost. Radije bih do kraja života ne jebao nego toliko davati jer si čovjek toliko toga može priuštiti za tu lovu da se stvarno ne isplati. Najgore od svega je da su mnoge cure koje toliko traže čisti prosjek, a neke imaju i višak kg. Još bih razumio da toliko love traži neka Katanićka ali prosječne cure ne....Svaka vam čast ako ste spremni i u mogućnosti izdvojiti kilogram eura za jednokratno druženje, bez obzira na to kako ta cura izgleda i što pruža u krevetu, to je definitivno hrpa novaca, pa 10-ak tisuća eura savjetnički je honorar u bolje stojećoj firmi, a toliko nijedna pička ne vrijedi. Osim ako joj je svrha da vam diže ego i rejting među poslovnim partnerima i kolegama.
Pa nekad se za tu cijenu moglo kresati komade kao Aleksandra Grdić, a ne ove ispod prosječne cure.Potpisujem. Davati za pičku 500 ili 1000 eura je po meni ludost. Radije bih do kraja života ne jebao nego toliko davati jer si čovjek toliko toga može priuštiti za tu lovu da se stvarno ne isplati. Najgore od svega je da su mnoge cure koje toliko traže čisti prosjek, a neke imaju i višak kg. Još bih razumio da toliko love traži neka Katanićka ali prosječne cure ne....
to je bilo dnevno druzenje ili sat, dva vremena?Prije koji mjesec smo dogovorili da cemo se vidjati jednom tjedno i da ce svaki puta dobiti 1000 eura.Vidjeli smo se 2 puta, poslije sam izmislio da sam nasao curu. Da, skupa je, ali izgled i izvedba su deluxe, tu spora nema.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|