Momak_look
Member
necu, imam pravo komentirati kao drugi i ne kršim pravila.Isuse boze jesi naporan aj odjebi sa foruma ovog
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
necu, imam pravo komentirati kao drugi i ne kršim pravila.Isuse boze jesi naporan aj odjebi sa foruma ovog
Kažu da je kurvanje najstariji zanat!!! Samim tim ta uzrečica pojašnjava da nije stvar da li je sad teže ili lakše naći pičku u odnosu na ranija vremena, nego je stvar da je odlazak kod kuraba (prostitutki) jednostavniji način za dobiti pičke u odnosu na to kako je dobiti od ostalih žena/cura. Dakle odlazak kod njih iziskuje manje truda i manje rada, a svaki manji trud i rad za posljedicu ima i manju dobivenu vrijednost - toliko o odnosu plaćeno:dobiveno.Zar je toliko teško postalo nači pičku za jebačinu?
Mislim da će nas obojicu Administrator poslije ovoga blokiratinecu, imam pravo komentirati kao drugi i ne kršim pravila.
Kažu da je kurvanje najstariji zanat!!! Samim tim ta uzrečica pojašnjava da nije stvar da li je sad teže ili lakše naći pičku u odnosu na ranija vremena, nego je stvar da je odlazak kod kuraba (prostitutki) jednostavniji način za dobiti pičke u odnosu na to kako je dobiti od ostalih žena/cura. Dakle odlazak kod njih iziskuje manje truda i manje rada, a svaki manji trud i rad za posljedicu ima i manju dobivenu vrijednost - toliko o odnosu plaćeno:dobiveno.
Što se tiče cijene opće je poznato da je u prosijeku njemački radnik tri puta produktivniji (pišem o proizvedenoj vrijednosti) a samim time i tri puta bolje plaćen od hrvatskog, pa po toj logici možda su naše kurve produktivnije od onih u njemačkoj pa su onda i skuplje.
Tko voli neka izvoli, svatko ima pravo birati, ja sam samo dao svoj komentar na tu temu a neki su buknilu jer su se osjecali prozvano.Mislim da će nas obojicu Administrator poslije ovoga blokirati
Moraš analizirati od početka...jer pojam "nepoznata žena" je poprilično zajebanPozdrav svima imam važno pitanje i molio bih da mi sto vise pomognete vezano za ovu temu. Kako ja mogu biti siguran da kada nepoznata zena s kojom dogovaram seks nema spolnu bolest nakon sto mi je pisala ovakve poruke? Da li bi Vi na mojem mjestu u ovom slucaju stvarno imali odnos snjom ili je to red flag pa da bjezim sto dalje od nje? Sa tim da me preko poruka nije niti pitala da li ja imam kakvu bolest i navela kako bi radila sve bez kondoma, znaci bilo je spomenuto ljubljenje, oral, sex u vise poza i masaza. Hvala unaprijed.
Pogledajte prilog 9616
Pogledajte prilog 9617
Zaboravi na toPozdrav svima imam važno pitanje i molio bih da mi sto vise pomognete vezano za ovu temu. Kako ja mogu biti siguran da kada nepoznata zena s kojom dogovaram seks nema spolnu bolest nakon sto mi je pisala ovakve poruke? Da li bi Vi na mojem mjestu u ovom slucaju stvarno imali odnos snjom ili je to red flag pa da bjezim sto dalje od nje? Sa tim da me preko poruka nije niti pitala da li ja imam kakvu bolest i navela kako bi radila sve bez kondoma, znaci bilo je spomenuto ljubljenje, oral, sex u vise poza i masaza. Hvala unaprijed.
Pogledajte prilog 9616
Pogledajte prilog 9617
Zašto misliš da ona ima spolnu bolest? Pa napisala ti je da nije imala puno partnera i da je bila u braku. Ne vjerujem baš da bi bila u braku ako ima spolnu bolest.Pozdrav svima imam važno pitanje i molio bih da mi sto vise pomognete vezano za ovu temu. Kako ja mogu biti siguran da kada nepoznata zena s kojom dogovaram seks nema spolnu bolest nakon sto mi je pisala ovakve poruke? Da li bi Vi na mojem mjestu u ovom slucaju stvarno imali odnos snjom ili je to red flag pa da bjezim sto dalje od nje? Sa tim da me preko poruka nije niti pitala da li ja imam kakvu bolest i navela kako bi radila sve bez kondoma, znaci bilo je spomenuto ljubljenje, oral, sex u vise poza i masaza. Hvala unaprijed.
Pogledajte prilog 9616
Pogledajte prilog 9617
Ne!Pitanje jedno, volio bi pomoć, da li se može kupiti u ljekarni antibiotik za klamidiju ili gonoreju, bez recepta doktora?
Kod koje si bio?Znači s nalazom iz poliklinike idem kod doktora koji mi daje recept, pa tek onda mogu u ljekarnu?
Može u BiH bez recepta, ako nece u jednoj samo otidji u drugu ljekarnu. Ako si blizu skoknes preko granice.. Ja sam uzimao za vag infekciju, u prvoj nisu dali, samo svratio u drugu.. Probaj i u HR, ali sumnjam da će dati bez, iapk je EUZnači s nalazom iz poliklinike idem kod doktora koji mi daje recept, pa tek onda mogu u ljekarnu?
Da. A moze ti i poliklinika prepisati privatni recept, ali onda moras platiti, zdravstveno osiguranje ne pokriva lijekove prepisane na privatni receptZnači s nalazom iz poliklinike idem kod doktora koji mi daje recept, pa tek onda mogu u ljekarnu?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|