Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa baš zato jer sam prošao sva jebena testiranja i ništa nije nađeno i pitam ovdje jel itko imao išta takvoga.Prosao si sva moguca testiranja i doktore i nisu ti nista otkrili i ti sad tu na forumu pitas nas sta bi tebi moglo biti...
Ocito nisi normalan evo to mogu odmah zakljuciti
Naravno, samo ako se odradi unutar 72h nakon sexaSvaka osoba koja je imal nezaštićeni odnos sa kubarom neka odradi PROPHYLAX terapiju (smanjiti će rizik do 90%) za HIV
A odkud ti da bi mogao imati uopce neku spolnu bolest ?8.1 sam počeo osjećati toplinu na području oba testisa , osjećam i nelagodu kod testisa i povremeno se pojavi nakratko bol , spolni odnos sam imao 1.1 , a moji simptomi su se pojavili 8.1 , obavio sam nalaze krvi i urina i uredni su , testirao sam se na spolne bolesti rezultate ću dobit tek u četvrtak i u petak , u međuvremenu sam od doktora dobio antibiotik nolicin , 3 dana ga pijem i ne osjećam nikakvo poboljšanje, a čudno mi je što me doktor nije slao kod urloga (jer nekako mislim da nemam spolni bolesti jer nemam nikakve simptome spolne bolesti , nemam nikakav iscjedak , nemam probleme sa kožom ,nemam probleme sa mokrenjem ) , ne znam šta da radim , da li da čekam prvo nalaze za spolne bolesti ili da odem tražit kod doktora tražit uputnicu za urloga .
1.1 sam imao spolni odnos koji je na 2 min bio bez zaštite ,a ja počinjem imat problema 8.1.A odkud ti da bi mogao imati uopce neku spolnu bolest ?
A da probaš tu osobu sa kojom si imao spolni odnos pitati da li je zdrava ili ne.1.1 sam imao spolni odnos koji je na 2 min bio bez zaštite ,a ja počinjem imat problema 8.1.
Zdrava je , mislim nema nikakve simptome.A da probaš tu osobu sa kojom si imao spolni odnos pitati da li je zdrava ili ne.
Pa ako je zdrava onda se ne trebaš brinuti da si dobio spolnu bolest od nje. Onda je neki drugi problem u pitanju.Zdrava je , mislim nema nikakve simptome.
Sto nisi mislio ranije.Postovanje momci,
bio sam nedavno kod pantere na oralu bez zastite, mislite li da ima razloga za brigu jer pusi svima i svi joj u usta svrsavaju… Jeli imo neko negativno iskustvo s njom?
Ovo nije točno , stigli su mi nalazi , imam ureaplazmu , a ureaplazma kod nekih žena ne pokazuje simptome i to kroz dugoročan period . Ovo je čisto informativan post .Pa ako je zdrava onda se ne trebaš brinuti da si dobio spolnu bolest od nje. Onda je neki drugi problem u pitanju.
Dobro je da si obavestio ostale. Ja sa nepoznato samo oral, mada je i to rizicno, al bar malo smanjim mogucnost dobijanja necega.Ovo nije točno , stigli su mi nalazi , imam ureaplazmu , a ureaplazma kod nekih žena ne pokazuje simptome i to kroz dugoročan period . Ovo je čisto informativan post .
davno davno, jebi ga star sam, prije sam to pokupio i ja ali koliko su meni rekli inače kod muškaraca to prolazi bez simptoma. mene je partnerica obavijestila da ima i da se odem testirati. urolog mi je rekao doslovno: " i vi bi to liječili, pa to svi imaju, proći će samo." Na moje inzistiranje dobio antibiotik i popio ga. kako nisam imao nikakve nuspojave nisam se ni testirao da li je prošlo, za sada već više od 15 godina sve ok.Ovo nije točno , stigli su mi nalazi , imam ureaplazmu , a ureaplazma kod nekih žena ne pokazuje simptome i to kroz dugoročan period . Ovo je čisto informativan post .
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|