Pozdrav momci. Naime, prije nesto vise od godinu dana sam bio kod prostitutke, radilo se o oralnom odnosi bez zaštite, nakon 10, 15 dana poceo sam osjećati neugodan miris, nakon toga su krenuli svrbež i onda gnojni iscjedak iz penisa. Nakon toga poceo sam osjećati bol u rektumu, i bol u donjem dijelu leđa, tad sam se jako uplašio jer sam bio i u vezi, moja djevojka nije pokazivala nikakve znakove iako smo se seksali bez zaštite. Isto tako sam primijetio nabubreni čmar. Nakon toga otišao sam na besplatno testiranje, dobio sam rezultate za 4 SPB, HIV, SIFILIS, HPV i gonoreju, na sve te bolesti sam negativan. Tamo su mi savjetovali da se svejedno javim doktoru ako se radi o Spb da cu dobiti antibiotike i to je to. Javio sam se doktoru, medicinska sestra koja radi tamo me navlačila dok nisam popizdio i onda me poslala da predam mokraću u ambulanti i na infektologiju, na infektologija sam dao prvi i drugi mlaz mokraće i nije nađeno ništa, mokraća i krv koju sam dao u ambulanti isto nisu pokazale ništa. Onda sam poslan urologu koji je pogledao rendgen, na rendgenu je sve u redu, kad je stavio prst u čmar boli me, urolog je stavio dijagnozu upala prostate, i stavio me na terapiju citeralom od mjesec dana, prošao sam terapiju uredno, ali simptomi su i dalje isti. Nedavno sam predavao mokraću na liječničkom i kad sam se popiškio pogledao sam mokraću i vidio sam da je mutna, znam osjećati neugodan miris i u predejakulacijskoj sluzi koja je jednako mutna. I liječnički za posao sam isto prošao. Sad moram opet ići predavati mokraću nakon terapije i vjv cu opet morati na neku terapiju jer mi od citerala nije nestalo. Jel bi itko od vas znao o čemu bi se moglo raditi?