Za one koji ne znaju tko je Poljakica, ima svoju temu na forumu sa preko 2k komentara. Da shvatite o kako se psihički bolesnoj osobi radi, dovoljno je pročitat samo prvi komentar u temi, ne treba ić dalje.
Kratko jasno - katastrofa
Nazovem doticnu, dogovor je lak, odmah kaze da je pusenje 300 a sex moze se dogovorit na licu mjesta jer kako kaze nece mene svatko jebat. Postivam! I tako se nasli mi, treba po nju otici u Trnavu, dog se odmah za sex sve skupa 400, kaze da u nje nema to pola sata, sat vremena da to ona popusi opalim je zguza jer se njoj zuri i neradi ona to u autu, a odbija ici u stan. Tokom voznje je u nekom svom filmu ali to je nebiyno. Ok, nije problem, dodjemo na mjesto, nigdje nikog. I sad ocekujem da pusi prvo, ona stavi 2 puta u usta pa onda pocinju zivcani ispadi di kaze...
Zvao sam je pred nekih mjesec i po dana, iz čiste znatiželje, rekoh, ajde da vidim o kakvoj to lujki svi pričaju. Ne smeta mi što je bbw, zadovoljit ću svoju znatiželju, ispraznit jaja, dobro meni, dobro njoj. Zovem je, pitam za termin, sve kulturno, pristojno. Nisam je dobro čuo na telefon i molim da ponovi. Tada kreće verbalna eksplozija sa njene strane, opsovala mi sve živo, i boga i mater....
Tu je križam za sva vremena. Malo sam prestar za trpit takve živčane ispade.
To sa babom je posebna priča. Kad je u Rijeci onda je kod neke babe/ tetke u stanu. Baba šeće po stanu i da je jednom uletila u kupaonu dok je ova pušila liku.

U svakom slučaju preporučam izbjegavati ovu luđakinju, ne treba vam to u životu.