SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Nezaljubljujem se u kurve. Kod Vitirije sam bio 4 puta, kod Brune 4 puta, kod Roxane 3 puta. Ostale po jednom. Do sada mi je Vitorija bila najljubaznija. Očito je svladao umor i preveliki broj mušrerija. Prvi put kod Vitorije sam bio davno. Kad mi se javila sama sa drugog broja da dolazi u Split i možemo li se naći. Na prvu nisam ni znao kako izgleda. Ona je pontecirala takav odnos prema meni.
Vitorija je top picketina, and its so good she come to Split and stay here few months,
another thing, morala je spustit cijenu nekih 40,50E nego prosle godine, jer velika je konkurencija nego proslih godina, i osobno mi je rekla da one musterije koje ne gledaju na par eura nego joj placaju po starim cjenama, imaju top uslugu kao i prije.
Ovo sto cujem sad 10E za lizanje picke, pa 10E za prstenjacenje, to je zbog gore navedenog razloga, osobno mislim da si time rusi rejting, steta
bye the way i didnt meet another girl who you can fuck 1h constantly and she smile and give you so good reaction like she did

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh