SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

EGE je jednostavniji. Platis, jebes i cao. Dok ja u stvarnosti moram voditi na vecere, u klubove, kupiti kakav poklon....nakit, parfem ili slicno....glumiti cijelo vrijeme da me riba zanima plus sto potrosim na nocenje za hotel i ostalo, a uz to postoji mogucnost da na kraju necu ni jebati...

Ribe sa EGE-a izadju nesto malo skuplje u odnosu na ove sto moram vodati i placati plus je sigurica.

EGE je jednostavniji. Platis, jebes i cao. Dok ja u stvarnosti moram voditi na vecere, u klubove, kupiti kakav poklon....nakit, parfem ili slicno....glumiti cijelo vrijeme da me riba zanima plus sto potrosim na nocenje za hotel i ostalo, a uz to postoji mogucnost da na kraju necu ni jebati...

Ribe sa EGE-a izadju nesto malo skuplje u odnosu na ove sto moram vodati i placati plus je sigurica.
Sad sam skužio taj post, prijatelju, to je to, skužio si igricu, prešao si level..

Meni je rekla da je estonka i da je prije zivila u nizozemskoj u den hagu. I prica nizozemski po tome znam.
Meni je rekla da je iz Estonije.
Ubite me sad ali ja mislim da mi je rekla da je iz Poljske i rekla mi je da je živila u Londonu i u priči mi je rekla da je položila vozački u Londonu a za Den hag i Nizozemsku mi nije ništa govorila. Ali na kraju krajeva nije ni bitno odakle je i gdje je živila samo sam htio reči kolegi koji je pitao da li ima koja domaća u St osim Elise da ona nije domaća iako je dugo u St.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh