SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Bio ponovno kod Vitorie
Higijena 10/10
Pušenje 10/10
Jebačina 10/10

Popravila se u odnosu na prošli put.
Žali bože žene koja s tobom ima posla. Ne mogu naći emoji ali jedan kratki zbljuv je dovoljan.

Bio ponovno kod Vitorie
Higijena 10/10
Pušenje 10/10
Jebačina 10/10

Popravila se u odnosu na prošli put.
Pitanje
Kako to da si Vitoriji da 10/10,a Irini 20/10

To znači da ju ne voliš baš toliko??

Pozdrav
Jeli postoji jos neka domaca osim elise?
Elisa je i nije domaća više nije nego je ali je jako dugo u Splitu. Ja nisam siguran ali mislim da je Elisa iz Poljske jer mi je nešto govorila kroz priču da je iz Poljske i da je od 2020 u Splitu i da je prije toga živila u Londonu. A od baš domaćih cura teško da ima neka.

Moje preporuke idu i za ovu djevu. Našu dušu slavensku... 😍
Posjetio sam je na preporuku kolegice koja je bila ovdje u svibnju i nisam požalio...
O Anni imam samo riječi hvale i zaslužuje najbolje ocjene u svim segmentima. Kad kažem najbolje, ne moram posebno obrazlagati.
Doček, ophođenje s klijentom, graciozno držanje, čistoća, urednost, pažnja za klijenta, što klijent voli i što bi želio iskusiti... Sve je na visokom nivou. Engleski izvrstan tako da se može ostvariti kvalitetna komunikacija.
Stan i kupatilo čisti i uredni, cura pazi na higijenu klijenta...
Anna je tu još 5-6 dana, pa ukoliko ju je netko do sada gledao, a dvoumio se, slobodno neka ode...

Moje preporuke idu i za ovu djevu. Našu dušu slavensku... 😍
Posjetio sam je na preporuku kolegice koja je bila ovdje u svibnju i nisam požalio...
O Anni imam samo riječi hvale i zaslužuje najbolje ocjene u svim segmentima. Kad kažem najbolje, ne moram posebno obrazlagati.
Doček, ophođenje s klijentom, graciozno držanje, čistoća, urednost, pažnja za klijenta, što klijent voli i što bi želio iskusiti... Sve je na visokom nivou. Engleski izvrstan tako da se može ostvariti kvalitetna komunikacija.
Stan i kupatilo čisti i uredni, cura pazi na higijenu klijenta...
Anna je tu još 5-6 dana, pa ukoliko ju je netko do sada gledao, a dvoumio se, slobodno neka ode...
Jeste se dogovarali priko tog broja koji je na oglasu..meni se ne javlja cijeli dan

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh