SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Za te pare sto ces dati noj možeš jebat puno bolje, meni je ona ok da je možda pola sata 50 eura.. sve preko previše, tjelo 2/5, vidi se da je potrošena, ne stavlja ga cijelog usta jer joj je kao velik i ne da zguza.. pa ti vidi
Irina ti je u Splitu ako tražiš nešto starije,
Ja preferiram starije pa tako sto sam obaša ona mi je najbolja bila

Za te pare sto ces dati noj možeš jebat puno bolje, meni je ona ok da je možda pola sata 50 eura.. sve preko previše, tjelo 2/5, vidi se da je potrošena, ne stavlja ga cijelog usta jer joj je kao velik i ne da zguza.. pa ti vidi
O čemu ti pričaš. Slažem se to za tjelo iako bi joj ja dao 3 od 5 ali usluga joj je jedna od boljih ako ne i najbolja od svih kod kojih sam ja bio a bio sam kod njih jako puno i meni ga stavi cijelog u usta i meni dopusti u bilo kojoj pozi u kojoj želim sex pa i zguza. Dopusti mi da joj svršim gdje god želim. I moje mišljenje je da tko god se odluči otići kod nje neće požaliti. Slažem se to za pare da je puno ali isto tako kad usporedim sa nekima koje traže isto toliko njoj se isplati dati.

Kaze prika Frane opet neka dobra Sabrina

ozbiljna cura, 28 godina, dobar engleski, isklesano tijelo....

Danas zbtisala iz Pule, tu je oko 32g .... najobičnija tuka, a recenziju upisao po odlasku

Danas u 01:08

riba sa 5 profila, tvrdi da je neovisna, a kasnije agencija(manje bitno), usluga ne vrijedi 200€, ponašanje hladno, nezainteresirano i glumi šutljivu da ne more komunicirati. Pušenje je bez kondoma, rukama pregruba kao da forsira, ali i potvrđuje to sa prekidima i pitanjima you finish. Tek sam kasnije vidio nešto na usni, i otišao sam na pola vremena ća....... btw ni blizu ribe sa profila, žalosno što je ona, ali fotošopirana previše........bulja,sise,usne,obrazi plastika......
osobno, ne ponavljam posjetu ovdje.....bačen novac

Danas zbtisala iz Pule, tu je oko 32g .... najobičnija tuka, a recenziju upisao po odlasku

Danas u 01:08

riba sa 5 profila, tvrdi da je neovisna, a kasnije agencija(manje bitno), usluga ne vrijedi 200€, ponašanje hladno, nezainteresirano i glumi šutljivu da ne more komunicirati. Pušenje je bez kondoma, rukama pregruba kao da forsira, ali i potvrđuje to sa prekidima i pitanjima you finish. Tek sam kasnije vidio nešto na usni, i otišao sam na pola vremena ća....... btw ni blizu ribe sa profila, žalosno što je ona, ali fotošopirana previše........bulja,sise,usne,obrazi plastika......
osobno, ne ponavljam posjetu ovdje.....bačen novac
Jbg,samo provjereno ubuduće

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh