SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Pozdrav ekipa.
Posao me donio u Split, biti cu tu neko duze vrijeme. Pitanje, treba mi preporuka za dobro žensko društvo, novac nije problem. Znači preporuka pravih rasnih žena, koja zna engleski ili hrvatski, da je odlicna u svom poslu, dama u društvu, prava drolja u krevetu, da je moguce unajmiti na više sati. Preferiram utegnute vitke žene, ne mulice, i ponavljam, novac nije problem pa nisam zainteresiran za jeftine faveluše. Hvala unapred na prijedlozima i živi bili

Kolega nemoj se ljutit, nemislim krivo. Ali uvjek samo pitaš i misliš nešto. Ona je tu i ako hoces još i više mogu ti rec da ima i kolegicu. Namjerno necu stavljat link jer kad netko napise ime onda drkadjije pitaju link. Hvala bogu zove se kolegica Agatha pa je ne teško nac. U ciloj HR tocno 2 ista profila.
Ma dotaka sam se one valentine sta je navodno tu pa je neka druga.

Uglavnom lani su skupa bile u stanu u Slavicevoj ova cura je bila super kad sam je drugi put posjetio,

Prvi put mi je bilo okej drugi put mi se prijebalo i ona je najbrze odgovorila. Cijena je bila 120, sada je 150…

Samo se sicam da tada Mia/Valentina je bila jako tesko dostupna i nikad da odgovori osim trojca koji si moga pitat Vitoriu da organizira za tada 300 eura uz pregovaranje za malo manje….

Pozdrav ekipa.
Posao me donio u Split, biti cu tu neko duze vrijeme. Pitanje, treba mi preporuka za dobro žensko društvo, novac nije problem. Znači preporuka pravih rasnih žena, koja zna engleski ili hrvatski, da je odlicna u svom poslu, dama u društvu, prava drolja u krevetu, da je moguce unajmiti na više sati. Preferiram utegnute vitke žene, ne mulice, i ponavljam, novac nije problem pa nisam zainteresiran za jeftine faveluše. Hvala unapred na prijedlozima i živi bili
Elisa uvik provjerena i cekaj vikendima kad dode Irina iz ZG.

pozdrav svima na forumu.. dugo nisam bio aktivan tako da sam malo ispao iz mota.. zanimaju me dame 50+..neko je napisao da se mogu nac u siromasnoj i na pazaru.. ako neko moze proslijedit broj neke dame u siromasnoj..

pozdrav svima na forumu.. dugo nisam bio aktivan tako da sam malo ispao iz mota.. zanimaju me dame 50+..neko je napisao da se mogu nac u siromasnoj i na pazaru.. ako neko moze proslijedit broj neke dame u siromasnoj..
Pozdrav, volio bi pomoć, ako imate broj dame 50+, 60+, hvala

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh