Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trebalo bi biti recenzija iz Zagreba, kad je prije bila, Anitta profili bili. Koliko se sjecam vecinom pozitivno
Mala čoko bomba
Iako sam se skoro pa penzionira sta se tice ovog sporta, jer od nove godine nisam isa, ovom cokoladnom bomboncicu nisam moga odolit, cura je super, nasmijana, zna engleski bolje nego velika vecina sunarodnjakinja iz Brazila, bija je bas dobar GFE, oral bez, ljubi se, i bogami sam bija dosta brzo gotov
Baš to brzi pucanj.... izgleda top šteta bar uru ne uzetIako sam se skoro pa penzionira sta se tice ovog sporta, jer od nove godine nisam isa, ovom cokoladnom bomboncicu nisam moga odolit, cura je super, nasmijana, zna engleski bolje nego velika vecina sunarodnjakinja iz Brazila, bija je bas dobar GFE, oral bez, ljubi se, i bogami sam bija dosta brzo gotov![]()
a jebi ga, obicno po ure iskoristim poprilicno, a kako sam malo u godinama, onda taj drugi bude na brzinu i samo “da nisam pare bacija” al ovaj put sam se zajeba, tribalo je uru uzetBaš to brzi pucanj.... izgleda top šteta bar uru ne uzet
ElisaSex bolja elisa, matea bolja u fizičkom izgledu.
Ako odeš napiši koju rić![]()
ST ZVIR😈Za Najintezivnije zadovoljstvoinajbolji provod🥂zagarantiranadiskrecija
Mlada cura 24god, koja ostvaruje sve tvoje maštarije 😈. Kod mene nema ne 😉. Zagarantirano zadovoljstvo, užitak, dobar…www.oglasnik.hr
Jel bio ko javila se kaže plaćanje na ruke jedino što mi po glasu djeluje starija planiram danas otići
Javi kako je prošlo![]()
Mlada cura 24god, koja ostvaruje sve tvoje maštarije 😈. Kod mene nema ne 😉. Zagarantirano zadovoljstvo, užitak, dobar…www.oglasnik.hr
Jel bio ko javila se kaže plaćanje na ruke jedino što mi po glasu djeluje starija planiram danas otići
Mislim da se pisalo o njoj! Da nisu to njene slike i tako!![]()
Mislio sam je posjetiti pa me zanima što je tako loše kod nje jer vidim da si stavio emouđi povračanja?
Nema ništa loše kod nje, apsolutno... Kada sam prvi puta došao, nakon 5 minuta sam se osjećao ko da se znamo 100 godina...Mislio sam je posjetiti pa me zanima što je tako loše kod nje jer vidim da si stavio emouđi povračanja?
Sumnjivo mi je to. Piše da je iz Australije a Ukrajinski broj telefona. Ja sam tako kod jedne htio poći. Pitao kako se plaća ona kaže keš. Ja došao na adresu koju mi je dala a ona me onda šalje po bon
Baca na Kim Youn Una
Za te pare sto ces dati noj možeš jebat puno bolje, meni je ona ok da je možda pola sata 50 eura.. sve preko previše, tjelo 2/5, vidi se da je potrošena, ne stavlja ga cijelog usta jer joj je kao velik i ne da zguza.. pa ti vidiMislio sam je posjetiti pa me zanima što je tako loše kod nje jer vidim da si stavio emouđi povračanja?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|