Zasto? Nije ko na slikama ili?Zaobiđi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto? Nije ko na slikama ili?Zaobiđi
Bacanje para.akcija nula bodovaZasto? Nije ko na slikama ili?
Ekipa ajmo sugestiju neku za danas, prijatelj mi je u Splitu i trazi dobru akciju??
Malo izgleda psiho I bez oblina… jel preporucas da uzme pola ili uru
Ako trazi vrhunsku akciju,s njom neće falit
Ma pusti slike,uzivo je lipšaMalo izgleda psiho I bez oblina… jel preporucas da uzme pola ili uru
Istina mala je top
Ako trazi vrhunsku akciju,s njom neće falit
Zna li netko di je ova, prijatelj mi je bia ovo lito snjom ali broj joj ni u funkciji... prirodna brazilka sise i guza top 10, 1.65cm, smeđe oči, i priča engl. super... eli tko još ima kakvih isustava?
Decki , je li netko slucajno posjetia ovu damu, na slikama mi izgleda bas moj tip, simpaticna, prirodne sise(plastika mi je turn off), velika guzara.. cudno mi je da je nitko nije spomenia..
Španjolka, nije Brazilka... Naš 098 je bio broj. Jako pristojna, otmjena i uredna cura. Nije rekla da će se vratiti 100%, ali ako dođe, to će bit na proljeće ...Zna li netko di je ova, prijatelj mi je bia ovo lito snjom ali broj joj ni u funkciji... prirodna brazilka sise i guza top 10, 1.65cm, smeđe oči, i priča engl. super... eli tko još ima kakvih isustava?
Kakovih problemaI da nebude onih problema koja je imala
Bila je tu i kasnije, samo s drugim profilom.Španjolka, nije Brazilka... Naš 098 je bio broj. Jako pristojna, otmjena i uredna cura. Nije rekla da će se vratiti 100%, ali ako dođe, to će bit na proljeće ...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|